Αρσάκεια Πατρών

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε, με μεγάλο ενθουσιασμό, η εορτή λήξης τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Πατρών για το σχολικό έτος 2021-2022.

Οι μικροί μαθητές και οι μικρές μαθήτριες μπήκαν στη βάρκα τους και, με αρωγούς το ΘΑΡΡΟΣ, το ΚΕΦΙ, την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και την ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ταξίδεψαν μέχρι το "Πικεφί".

Σε ένα κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας γονείς και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν το ταξίδι των παιδιών προς το μαγικό αυτό μέρος. Εκεί που τα παιδικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα και η αγάπη δεν χάνεται ποτέ!

Χοροί, μουσική, μελωδικές παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισαν τον εξωτερικό χώρο των Αρσακείων Σχολείων.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την απονομή των τίτλων προόδου στους μαθητές και στις μαθήτριες από τις νηπιαγωγούς τους κ. Αλεξία Κατριμπούζα και Διονυσία Αγγελοπούλου.

Οι νηπιαγωγοί αποχαιρέτησαν συγκινημένες τα παιδιά με μια ευχή: «Πάντα να κοιτάτε ψηλά, ακόμα και αν δεν φτάσετε στο φεγγάρι σίγουρα θα βρεθείτε ανάμεσα στα αστέρια».

Για την οργάνωση τής γιορτής εργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί: κ. Αλεξία Κατριμπούζα και Διονυσία Αγγελοπούλου (νηπιαγωγοί: διασκευή παραμυθιού και γενική επιμέλεια), Λάρα Λυμπεροπούλου (καθηγήτρια Μουσικής: μουσική επιμέλεια-μελοποίηση), Ευρώπη Λώλου (καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής: επιμέλεια χορογραφιών), Λέλα Στασινοπούλου (καθηγήτρια Εικαστικών: επιμέλεια σκηνικών), Κωνσταντίνα Κωστοπούλου (καθηγήτρια Θεατρικής Αγωγής: αφήγηση), Μαρία Κανελλοπούλου (νηπιαγωγός: ενδυματολογική επιμέλεια).
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά με την ευχή να περάσουν καλό καλοκαίρι και να έχουν περαιτέρω πρόοδο!