Αρσάκεια Πατρών

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2023 το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Πατρών άνοιξε την αγκαλιά του για να υποδεχθεί γνώριμους αλλά και νέους μαθητές που εντάχθηκαν στην αρσακειακή οικογένεια με τη νέα σχολική χρονιά.|

Στις 9 το πρωί ο φιλόξενος αύλειος χώρος των Αρσακείων Σχολείων Πατρών πλημμύρισε όχι μόνο από τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές τού Νηπιαγωγείου, τού Δημοτικού, τού Γυμνασίου και τού Λυκείου των Αρσακείων Σχολείων, αλλά και από τους γονείς και συγγενείς των μαθητών που ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους κατά την τέλεση τού Αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολούθησαν τον Αγιασμό και αρκετοί από τους αποφοιτήσαντες μαθητές τής περσινής χρονιάς που τώρα ετοιμάζονται να φοιτήσουν στα ΑΕΙ τής χώρας μας.

Στην τελετή παρέστη ο αντιπεριφεριάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Φωκίων Ζαΐμης, που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους μαθητές.

Χαιρετισμό εκ μέρους των Διευθυντών και των εκπαιδευτικών τού Σχολείου απηύθυνε ο Διευθυντής τού Δημοτικού κ. Ευάγγελος Στάθης και εκ μέρους τού απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τού Δημοτικού η κ. Μπάρλου.

Καλή σχολική χρονιά, αγαπημένα μας παιδιά!