Εικαστικές δημιουργίες 2016-2017
Κατά τη διάρκεια τού σχολικού έτους 2016-2017 οι μαθητές όλων των τάξεων τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού εργάστηκαν στο μάθημα τής Εικαστικής Αγωγής, με την καθοδήγηση τής καθηγήτριας Καλλιτεχνικών κ. Μυρτούς Ψυχάκη, και δημιούργησαν τα δικά τους ιδιαίτερα καλλιτεχνικά έργα.

Εικαστικές δημιουργίες 2015-2016
Κατά τη διάρκεια τού σχολικού έτους 2015-2016, οι μαθητές όλων των τάξεων τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού εργάστηκαν στο μάθημα τής Εικαστικής Αγωγής, με την καθοδήγηση τής καθηγήτριας Καλλιτεχνικών κ. Μυρτώς Ψυχάκη, και δημιούργησαν μοναδικά καλλιτεχνικά έργα.

Εικαστικές δημιουργίες μαθητών 2014-15 (1)
Στο μάθημα τής Εικαστικής Αγωγής, οι μαθητές τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού απεικονίζουν την καλλιτεχνική τους έκφραση στα έργα τους και, με την καθοδήγηση τής καθηγήτριας Εικαστικών κ. Μυρτώς Ψυχάκη, φιλοτεχνούν ομαδικά ταμπλό και κολλάζ με ποικίλη θεματολογία, εμπνευσμένη από τη φύση, τις παγκόσμιες ημέρες και τις σχολικές εορτές.
Ας τα απολαύσουμε!

Καλλιτεχνική εκδήλωση και εικαστικές δημιουργίες
Στο μάθημα των Καλλιτεχνικών, στις 7 Μαΐου 2014, οι μαθητές τής Γ΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού δημιούργησαν εικαστικά, ατομικά και ομαδικά, έργα στο καλλιτεχνικό εργαστήρι τού Σχολείου έχοντας ως έμπνευση τα έργα διάσημων καλλιτεχνών, όπως είναι ο Θεόφιλος και ο Van Gogh.

Εικαστικές δημιουργίες

Η τέχνη, ως μορφή έκφρασης και δημιουργίας, είναι μέρος τής ανθρώπινης φύσης και προσδιορίζεται από την ανάγκη τού ανθρώπου να αντιληφθεί τον κόσμο γύρω του και να τον αποδώσει μέσα από ένα εικαστικό έργο.