Αρσάκεια Ιωαννίνων
Ασφαλές Διαδίκτυο...

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, στο πλαίσιο τής Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, οι μαθητές και οι μαθήτριες τής Ε΄τάξης τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού παρακολούθησαν εκπαιδευτική ομιλία με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο».

Έχει όρια το σύμπαν;

Οι μαθητές και οι μαθήτριες τής Στ΄τάξης τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, επισκέφθηκαν το Εθνικό Αστεροσκοπείο, στην Πεντέλη.

Ψηφιακό Πλανητάριο - Planetarium On The Go

Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2023, στο πλαίσιο τού εκπαιδευτικού προγράμματος Από την ελληνική μυθολογία στις διαστημικές αποστολές τής NASA, ήρθε στο Σχολείο μας το φορητό ψηφιακό πλανητάριο - Planetarium On The Go. 

"Zebrafish". Ένας οργανισμός μοντέλο

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες τής Γ΄τάξης τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού παρακολούθησαν, με πολλή προσοχή, την κ. Β. Τσατά, βιολόγο και μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών τής Ακαδημίας Αθηνών.

Χριστούγεννα στο σχολείο μας!

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες και πρωτοχρονιάτικα παραμύθια ζωντάνεψαν στη σκηνή τού θεάτρου, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, από μαθητές τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού.

Μια ορθοδοντικός… στην τάξη μας!

Οι μαθητές και οι μαθήτριες τής Α΄και Δ΄τάξης τού Β΄Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, παρακολούθησαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα τη στοματική υγιεινή από την ορθοδοντικό κ. Λυδία Κακαλή.

Και πού δεν πήγαμε!
Από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο 2022 οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού συμμετείχαν σε πολλές βιωματικές δράσεις και προγράμματα.

Εξοικονομώ...άρα Ζω!

Οι μαθητές τής Δ΄1 τάξης τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού, με την καθοδήγηση τής δασκάλας τους κ. Μυρτώς Αναγνωστάκη, από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο τού 2022 ασχολήθηκαν με το επίκαιρο θέμα τής εξοικονόμησης ενέργειας.

Ένας χάρτης μάς ταξιδεύει παντού…

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 οι μαθητές και οι μαθήτριες τής Γ΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού ταξίδεψαν… στην αίθουσα tablet τού Σχολείου για το μάθημα τής Μελέτης Περιβάλλοντος.