Αρσάκεια Ιωαννίνων

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ελιά, λάδι και κεραμικά» θα παρακολουθήσουν οι μαθητές τής Γ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού τον Νοέμβριο 2021 στο Κέντρο Μελέτης Νεότερης Κεραμεικής.

Τον Νοέμβριο 2021 οι μαθητές τής Στ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού θα επισκεφθούν το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στην Πεντέλη, όπου θα ενημερωθούν για την επιστήμη τής Αστρονομίας και για τα νέα επιτεύγματα και τις ανακαλύψεις στον επιστημονικό αυτό χώρο.

Οι μαθητές τής Ε΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού τον Νοέμβριο 2021 θα ξεναγηθούν στον χώρο τής αρχαίας και τής ρωμαϊκής Αγοράς.

Τον Νοέμβριο 2021 οι μαθητές τής Α΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού θα επισκεφθούν τον Πύργο Βασιλίσσης», όπου θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Από την ελιά …στο λαδάκι» από τον εκπαιδευτικό φορέα «Κιβωτός - Παιδικές υποθέσεις».

Oι μαθητές τής Στ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού τον Νοέμβριο 2021 θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Αγία Σοφία: 1.500 χρόνια Ιστορίας» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» τού Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Τον Νοέμβριο 2021 οι μαθητές τής Δ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού θα επισκεφθούν την Ακρόπολη και θα ξεναγηθούν στα σημαντικότερα μνημεία της και στον περιβάλλοντα χώρο.

Mε αφορμή τον εορτασμό τής Ευρωπαϊκής Ημέρας Αθλητισμού, τον Οκτώβριο 2021 οι μαθητές όλων των τάξεων τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού θα επισκεφθούν το αθλητικό κέντρο Planet One. Εκεί, σε έναν απόλυτα ασφαλή και ελεγχόμενο χώρο, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα.

Τον Οκτώβριο 2021 οι μαθητές τής Στ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού θα επισκεφθούν το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», στην Αγ. Παρασκευή, όπου θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Έξυπνοι καλοφαγάδες».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Περίπατος στα μονοπάτια τής Πάρνηθας» θα παρακολουθήσουν οι μαθητές τής Ε΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού τον Οκτώβριο 2021 στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας.

Τον Οκτώβριο 2021 οι μαθητές τής Δ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Περπατώ με την τάξη μου στην Πλάκα» στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης στην Αθήνα.