Αρσάκεια Ιωαννίνων
Με την Ετικέτα Ποιότητας eΤwinning για την εργασία που εκπόνησαν με θέμα ‘Buildings all around Europe’ βραβεύτηκαν οι μαθητές τής Στ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού που διδάσκονταν Αγγλικά το σχολικό έτος 2015-2016.
Το eΤwinning διαθέτει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για το προσωπικό (εκπαιδευτικούς, διευθυντές, βιβλιοθηκάριους, κ.λπ.) που εργάζονται σε σχολεία των συμμετεχόντων ευρωπαϊκών χωρών, προκειμένου να επικοινωνούν, να συνεργάζονται, να διεξάγουν έργα με τους μαθητές τους, να μοιράζονται και, με λίγα λόγια, να αισθάνονται ότι αποτελούν μέρος μιας μεγάλης κοινότητας σχολείων τής Ευρώπης.
Στο πλαίσιο αυτού τού προγράμματος οι μαθητές τού Αρσακείου αντάλλαξαν αρχικά γενικές πληροφορίες για τη χώρα τους και για τους ίδιους με μαθητές σχολείων από τις 7 συνεργαζόμενες χώρες και στη συνέχεια παρουσίασαν στους συνεργάτες τους τα πιο εμβληματικά κτήρια τής χώρας αλλά και τής πόλης τους με ιστορικές πληροφορίες, φωτογραφίες και χειροτεχνίες. Στο τέλος τής χρονιάς δημιούργησαν ένα ηλεκτρονικό βιβλίο e-book με το σύνολο των έργων τους.
Η Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται στα έργα eΤwinning που κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο ποιότητας, αφού πληρούν σειρά κριτηρίων που τίθενται από την Εθνική Υπηρεσία Στήριξης. Αποτελεί απτή αναγνώριση και επιβράβευση για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το σχολείο για το υψηλό επίπεδο των eΤwinning δραστηριοτήτων τους.
Τους μαθητές καθοδήγησε η καθηγήτριά τους  κ. Ε. Σεβδαλή.