Αρσάκεια Ιωαννίνων

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, στο Θέατρο των Αρσακείων Ψυχικού, ο Πρόεδρος τής Φ.Ε. κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης βράβευσε, σε μια εκδήλωση που συνιστούσε πραγματική γιορτή τής γλώσσας, τους 24 νικητές (έναν από κάθε σχολείο) στον Αρσάκειο Διαγωνισμό Ορθογραφίας (ΑΔΟ).

Παρουσία μελών τού ΔΣ τής ΦΕ, εταίρων, στελεχών τής Διοίκησης, Συντονιστών μαθημάτων, Διευθυντών, Υποδιευθυντών και εκπαιδευτικών των Αρσακείων, καθώς και μαθητών που συνέβαλαν στην προώθηση τού διαγωνισμού, μαθητών που διακρίθηκαν στην πρώτη φάση, νικητών και των γονιών τους, βραβεύτηκε για την πρωτιά της η μαθήτρια τής Β΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού Σοφία Γαβαλλά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και οι μαθητές τής Α΄ τάξης Νικόλας Χατζηκυριάκος και Γιώργος Χριστόφιλος, που διαγωνίστηκαν με τη Σοφία στην τελική φάση τού διαγωνισμού, καθώς και ο μαθητής τής Β΄ τάξης Κωνσταντίνος Κυρολλάρι, ο οποίος φιλοτέχνησε αφίσα για την προώθηση τού διαγωνισμού.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στη μαθήτρια Σοφία Γαβαλλά και τους γονείς της για την νίκη της στον Αρσάκειο Διαγωνισμό Ορθογραφίας!