Αρσάκεια Ιωαννίνων

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 ο Σύλλογος Διδασκόντων τού Β΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού, σε συνεργασία με το δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο, οργάνωσε γιορτή υποδοχής των μαθητών τής Α΄τάξης στο Σχολείο μας.

Τον λόγο πήρε η Διευθύντρια κ. Νέλλη Παππά, η οποία καλωσόρισε τα πρωτάκια στο Λύκειο και απηύθυνε συμβουλές στα παιδιά για την προσαρμογή τους και τη μετέπειτα ζωή τους.

Εκπροσωπώντας τους εκπαιδευτικούς, η καθηγήτρια Γαλλικής κ. Κατερίνα Τσιχλή μίλησε στους μαθητές και τους προέτρεψε μεταξύ άλλων να είναι ο αυθεντικός εαυτός τους σε όλες τις περιστάσεις τού σχολικού βίου αλλά και στη ζωή τους γενικότερα.

Στα παιδιά μίλησε και ο πρόεδρος τού δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου και μαθητής τής Γ΄τάξης Χάρης Κυριακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε πιθανές δυσκολίες των παιδιών, εξέφρασε τη συμπαράσταση, τη δική του και των μεγαλύτερων μαθητών τού Σχολείου και τόνισε το θετικό κλίμα μεταξύ των μαθητών που επικρατεί στο Β΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού, καθώς και την αρμονική συνεργασία τού μαθητικού συμβουλίου με τη Διεύθυνση σε ποικίλα ζητήματα τού σχολικού βίου.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με τραγούδια από χορωδία μαθητριών τής Α΄ τάξης  υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση τής μουσικού κ. Γύφτουλα.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες τής Α’τάξης παρέλαβαν ως δώρο από το Σχολείο μια αθλητική μπλούζα με τον λογότυπο τής Φ.Ε.και τού Β΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού.

Οι μπλούζες ήταν ευγενική χορηγία γονέα μαθητών τού Σχολείου, τον οποίο η Διευθύντρια κ. Παππά ευχαρίστησε στον λόγο της για τη χειρονομία του.

Ευχόμαστε στους μαθητές τής Α΄ τάξης να έχουν μια ανέφελη και καρποφόρα πορεία στο Λύκειο!