Αρσάκεια Ιωαννίνων

Στο πλαίσιο τού σχεδίου δράσης: «Η ζωή μας είναι ο καθρέπτης της διατροφής μας», με στόχο την αλληλεπίδραση σχολείου και οικογένειας, το Α΄ Αρσάκειο Γυμνάσιο Ψυχικού οργανώνει ημερίδα την Παρασκευή 03-11-2023, ώρα 16:30 – 19:00, στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού.

Οι εκπαιδευτικοί της ομάδας είναι οι εξής: Άρτεμις Σούσου, καθηγήτρια Οικονομίας MSc, Ελένη Βλάχου-Τσοτσορού, Ζωγράφος, καθηγήτρια Καλλιτεχνικών, Ευδοκία Πατσιλινάκου, Χημικός PhD, Διευθύντρια.
Οι εισηγητές είναι: A) ο κ. Χρήστος Δασκαλάκης, Ψυχολόγος και Συγγραφέας, ο οποίος θα αναλύσει το θέμα: «Όσα κουβαλώ στο σώμα μου, όσα οι άλλοι δεν βλέπουν, η μοναξιά τής απόρριψης», B) η κ. Ελένη Κουή, Παιδοδιαιτολόγος MSc, εξειδικευμένη στην Παιδιατρική Διαιτολογία, η οποία θα παρουσιάσει τη «Διατροφή εφήβων» και Γ) η κ. Ανδρονίκη Νάσκα, Χημικός PhD, Καθηγήτρια Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η οποία θα κλείσει την ημερίδα με το θέμα: «Παιδική και εφηβική παχυσαρκία: αλήθειες και μύθοι».
Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.
Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.