Αρσάκεια Ιωαννίνων

Παραθέτουμε εντυπώσεις τελειοφοίτων μας από την επίσκεψή τους στη Ρόδο και κυρίως την Χάλκη στο πλαίσιο της πενθήμερης εκδρομής της Γ’ λυκείου (12-16 Δεκεμβρίου 2022):

«Τα παιδιά στη Χάλκη ζούνε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από εμάς. Είναι σίγουρα μια εμπειρία που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή.»
Ανδριάνα Μ.

«Η Ρόδος ήταν ένας ξεχωριστός προορισμός. Επισκεφτήκαμε ιδιαίτερα μέρη που μου έκαναν εντύπωση. Ειδικότερα με την επίσκεψη μας στη Χάλκη, όπου αντικρίσαμε μια άλλη πραγματικότητα, είμαι εντυπωσιασμένη.»
Αθηνά Σ.

«Η αγαπημένη μου δραστηριότητα ήταν η επίσκεψη στη Χάλκη. Το περιβάλλον εκεί ήταν υπέροχο, ξέφευγε από την πραγματικότητα. Γενικά η Ρόδος μου άρεσε πολύ και πέρασα τέλεια.»
Ντέσυ Π.

«Πολύ καλός προορισμός (η Ρόδος) ακόμα και τον χειμώνα. Τα μέρη που επισκεφτήκαμε ξεχωριστά και η παρέα ακόμα καλύτερη! Μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου!»
Έλενα Τζ.

«Η εκδρομή αυτή θα μείνει σίγουρα αξέχαστη λόγω των δραστηριοτήτων που κάναμε και των περιοχών που επισκεφθήκαμε. Ειδικότερα, η Χάλκη μου άρεσε περισσότερο γιατί είδαμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτόν που έχουμε συνηθίσει.»
Μυλωνάς Κυριάκος


«Ο προορισμός της εκδρομής ήταν υπέροχος, πολύ όμορφο μέρος. Η ίδια η εκδρομή ήταν πολύ ωραία, περάσαμε υπέροχα. Η Χάλκη και τα παιδιά εκεί ήταν πολύ συμπαθητικά. Ευχαριστούμε τους καθηγητές που μας συνόδευσαν και την κυρία Παππά που έκανε την εκδρομή εφικτή. Μακράν η καλύτερη εκδρομή και μια υπέροχη εμπειρία. Ευχαριστούμε πολύ!»
Ελένη Σταυροπούλου

«Η εκδρομή ήταν εξαιρετικά οργανωμένη. Η Ρόδος, ως ένας θερινός προορισμός, δεν είχε πολύ κρύο, καθώς επίσης ο καιρός εκεί ήταν πολύ καλός. Όλες τις ημέρες τα μουσεία και οι ξεναγήσεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Όλο το ταξίδι ήταν μια αξέχαστη εμπειρία με εκπλήξεις και ανατροπές. Κάθε στιγμή ήταν μοναδική. Θα ήθελα πολύ να ήμουν ακόμα εκεί, να επαναληφθεί άλλη μια φορά αφού πέντε ημέρες δεν ήταν αρκετές για να γνωρίσουμε αυτό το υπέροχο μέρος. Απέκτησα αναμνήσεις που θα θυμάμαι όλη μου τη ζωή! Η Χάλκη ήταν μια κούκλα, ήσυχη, απόμερη, απομονωμένη από το άγχος και την πίεση.»
Μαρίνα-Αγάπη Βακατάρη

«Η Ρόδος σαν προορισμός ήταν πανέμορφη και πολύ ξεχωριστή από τα υπόλοιπα νησιά. Περάσαμε πολύ όμορφα και ευχάριστα, ειδικότερα στη Χάλκη που το περιβάλλον ήταν πολύ διαφορετικό και ασυνήθιστο για εμάς! Πολύ γλέντι και χορός που τον ευχαριστηθήκαμε! Ήταν τέλειααα!»
Σοφία Πατσούρη

«Στη Ρόδο περάσαμε τέλεια και είναι μια εμπειρία που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη! Επισκεφτήκαμε πολλά μέρη, χορέψαμε και φάγαμε καλό φαγητό!»
Ειρήνη Π

«Η εκδρομή ήταν πολύ καλά οργανωμένη και οι αναμνήσεις σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες. Μακάρι να ήταν εφικτό να επαναλάβουμε αυτό το ταξίδι.»
Ι.Σ

«Περάσαμε φανταστικά και σίγουρα ήταν μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες όλων μας. Από τα τοπία, μέχρι τις ξεναγήσεις, τις βραδινές εξόδους και το φαγητό ήταν όλα υπέροχα!!»
Κλαίρη

«Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, πήγαμε σε έναν προορισμό τον οποίο δεν θα επισκεπτόμασταν διαφορετικά και πιστεύω πως ήταν ωραία που είδαμε καινούρια μέρη και αποκτήσαμε νέες εμπειρίες.»
Κατερίνα Φ

«Πολύ ιδιαίτερη εμπειρία! Δε φανταζόμουν πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η ζωή ενός 17χρονου κοριτσιού σε ένα νησί σε σύγκριση με ένα κορίτσι της πόλης.»
Χρυσάνθη Κ

«Όμορφο μέρος, καλό φαγητό και πολλή διασκέδαση. . . Η ζωή στη Χάλκη διαφορετική αλλά ξεχωριστή.»
Β Γιάκρα

«Η εκδρομή στη Ρόδο ήταν μια απροσδόκητη επιτυχία. Αν και δεν περιμέναμε να περάσουμε τόσο καλά λόγω εποχής, το νησί κατάφερε να μας εκπλήξει. Φάγαμε σε πολύ καλά εστιατόρια, βγήκαμε σε ωραία μαγαζιά, κάναμε βόλτες στην πόλη και δεθήκαμε μεταξύ μας. Είναι αλήθεια ότι η πενθήμερη εκδρομή σημαδεύει την τελευταία τάξη του λυκείου και πράγματι μένει αξέχαστη. Η Ρόδος είναι ένα νησί που σίγουρα θα ήθελα να ξαναεπισκεφτώ, λόγω της πολυπολιτισμικότητάς του, τα υπέροχα αξιοθέατα και τις θέες που κόβουν την ανάσα. Ακόμα η Χάλκη, ήταν ένα εκπληκτικό ακριτικό νησί με τα όμορφα και πολύχρωμα σπίτια του. Η επίσκεψη στο σχολείο ήταν κάτι που μας σημάδεψε και μας βοήθησε να αναθεωρήσουμε και να αναλογιστούμε πως ζουν κάποιοι άνθρωποι σε ακριτικές περιοχές. Οι εμπειρίες απ’ την εκδρομή θα μου μείνουν σίγουρα αξέχαστες.»
Άννα Μαρία Αλεβίζου