Αρσάκεια Ιωαννίνων
Η νέα σχολική χρονιά φορτίζεται για όλους μας με τον έντονο συμβολισμό του νέου ξεκινήματος: νέοι στόχοι, νέες αποφάσεις, νέες υποσχέσεις, νέες προκλήσεις.
Πάγιος στόχος του σχολείου μας είναι η συνεχής υποστήριξη και ενθάρρυνση των μαθητών και μαθητριών μας στην προσπάθειά τους να μετατρέψουν τα όνειρά τους σε αλήθεια. Είναι η προσφορά γνώσεων και παιδείας, η παροχή ερεθισμάτων και κινήτρων, η δημιουργία εμπειριών και βιωμάτων. Είναι η διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων με σεβασμό και αυτοσεβασμό, που πιστεύουν στον εαυτό τους και στον Άνθρωπο. Είναι η εξασφάλιση κλίματος συνεργασίας και συνεννόησης που αποσκοπεί στην επίλυση τυχόν προβλημάτων, στη διαχείριση τυχόν κρίσεων, στην υπέρβαση τυχόν δυσκολιών.
Με αυτό το όραμα, με αυτή την επιθυμία συμπορευόμαστε οι καθηγητές, οι Υπηρεσίες και το προσωπικό του Σχολείου μας καθώς και τα πρόσωπα και οι φορείς με τους οποίους επιλέγουμε να συνεργαστούμε.
Ας σημάνουμε, λοιπόν, την επανεκκίνηση μιας πολύπλευρης και ουσιαστικής εκπαιδευτικής διαδικασίας και διαδρομής με συνθήκες, ευχόμαστε, διαρκούς κανονικότητας.
Καλώς ήρθατε στο Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Ψυχικού!
Καλή σχολική χρονιά!
Η Διευθύντρια
και ο Σύλλογος Καθηγητών
του Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού