Καλή χρονιά σε όλους σας, με υγεία!

Συνεχίζουμε δυναμικά τη σχολική χρονιά και εμπλουτίζουμε τον σχολικό μας βίο με πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Παρακαλούμε δείτε παρακάτω μερικές από αυτές τις δραστηριότητες για τον μήνα Δεκέμβριο.

Έκθεση ζωγραφικής τελειοφοίτων μαθητριών

Το Β' Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού οργάνωσε έκθεση ζωγραφικής με τα έργα δύο τελειοφοίτων μαθητριών του, που πήραν έμπνευση από το ιστολόγιό μας για τα 200χρονα της Ελληνικής Επανάστασης.

Περισσότερα

Ομιλία του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη στους τελειόφοιτους

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης επισκέφθηκε το Β’ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού και μίλησε στους τελειοφοίτους μας για πολλά και σημαντικά ζητήματα που τους αφορούν.

Περισσότερα
 

Επίσκεψη μαθητών της Α’ λυκείου στην έκθεση ζωγραφικής του οίκου δημοπρασιών Βέργος

Μαθητές της Α’ λυκείου που πήραν μέρος στον διαγωνισμό μετάφρασης “Juvenes Translatores” («Νεαροί Μεταφραστές») με κείμενο στα γαλλικά επισκέφθηκαν μία μοναδική έκθεση ζωγραφικής του οίκου δημοπρασιών Βέργος στον πολυχώρο Αθηναΐδα.

Περισσότερα

Τετραήμερη εκδρομή της Γ’ λυκείου στα Ιωάννινα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τετραήμερη εκδρομή της Γ’ λυκείου στα Ιωάννινα με επισκέψεις στο Αρσάκειο Ιωαννίνων και σε σημαντικές τοποθεσίες ιστορικού, περιβαλλοντικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος της περιοχής.

Περισσότερα

Πράξη αγάπης στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η μαθητική κοινότητα του σχολείου μας προσέφερε υλικό (τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, είδη ρουχισμού, βιβλία) ως πράξη αγάπης για τις γιορτές στα παιδιά που κατοικούν στη δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια.

ΠερισσότεραΚαι μην ξεχνάτε:

Αποκτήστε μια σφαιρική εικόνα για τα Σχολεία της Φ.Ε. εδώ.

Ακολουθήστε τα Αρσάκεια στα κοινωνικά δίκτυα: Facebook Instagram LinkedIn Youtube


Μάθετε την ιστορία της Φ.Ε. και των Αρσακείων εδώ:
https://history.arsakeio.gr/index.php