Αρσάκεια Ιωαννίνων

Έγκριση προσφοράς για μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη (18 έως 21-4-24), εδώ.

Ανάθεση μετακίνησης μαθητών στα Ιωάννινα για την ημέρα Φυσικών Επιστημών, εδώ.
Δείτε την πράξη εδώ.

Πράξη 3η

Τα Αρσάκεια Γυμνάσια Ψυχικού, σε συνεργασία με τη Συμβουλευτική Υπηρεσία Σχολικού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, διοργανώνουν και εφέτος από κοινού, για 14η συνεχή χρονιά, την εκδήλωση με τίτλο «Ημέρες Σταδιοδρομίας». Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής του θεσμού του Σ.Ε.Π. στα Σχολεία μας και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων. Στις «Ημέρες Σταδιοδρομίας» έχουν προσκληθεί γονείς μαθητών, καταξιωμένοι στον επαγγελματικό τους χώρο, για να μιλήσουν στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης σχετικά με τη φύση, τις συνθήκες εργασίας, τους τομείς απασχόλησης, τις προοπτικές των επαγγελμάτων τους, καθώς και τα προσόντα που απαιτούνται για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία. Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι η έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση των μαθητών μας για τον κόσμο των επαγγελμάτων, προκειμένου να ενδυναμωθεί η επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Η ημερίδα οργανώνεται στο πλαίσιο τού σχεδίου δράσης: «Η ζωή μας είναι ο καθρέπτης της διατροφής μας», με στόχο την αλληλεπίδραση σχολείου και οικογένειας.
Εκπαιδευτικοί Ομάδας: Άρτεμις Σούσου, καθηγήτρια Οικονομίας MSc, Ελένη Βλάχου-Τσοτσορού, Ζωγράφος, καθηγήτρια Καλλιτεχνικών, Ευδοκία Πατσιλινάκου, Χημικός PhD, Διευθύντρια
Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.
Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.
Δείτε την πράξη εδώ.
Δείτε τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας Γυμνασίου, εδώ.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση εδώ.
Δείτε την ανακοίνωση εδώ.