Αρσάκεια Ιωαννίνων

Πράξη 27η

Σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 9.00 π.μ. συγκλήθηκε στο γραφείο της Διεύθυνσης του Β΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού, επιτροπή με αρμοδιότητα την αξιολόγηση των προσφορών για την εκδρομή της Γ΄ τάξης του σχολείου.

Συγκρίνοντας την προσφορά των ταξιδιωτικών πρακτορείων τρεις (3) συνολικά (Kefi Tours, Travel Project, Trip Tailors), οι οποίες ανοίχθηκαν ενώπιον της επιτροπής και τις τιμές, επέλεξε ως πλέον συμφέρουσα την προσφορά του πρακτορείου Kefi Tours για το ξενοδοχείο Grecotel – Classical Egnatia cat 4.

Οι προσφορές που ανοίχθηκαν ήταν οι κάτωθι:
1) Kefi Tours – 380 ευρώ στο Grecotel Classical Egnatia
2) Travel Project 325 ευρώ στο Nefeli Hotel
3) 405 ευρώ σε τετράστερο ξενοδοχείο

Η επιλογή ήταν ομόφωνη και στηρίχθηκε στην απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεων ανάρτησης και στην άριστη συνεργασία από το παρελθόν με το συγκεκριμένο πρακτορείο. Η παρούσα πράξη εφόσον ζητηθεί μπορεί να κοινοποιηθεί σε κάθε συμμετέχοντα ή έχοντα νόμιμο δικαίωμα να ενημερωθεί.

Αξιολόγηση προσφορών για συμμετοχή στους 14ους Διαρσακειακούς Ρητορικούς Αγώνες στα Ιωάννινα, εδώ

Τα Αρσάκεια Γυμνάσια Ψυχικού, σε συνεργασία με τη Συμβουλευτική Υπηρεσία Σχολικού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, διοργανώνουν και εφέτος από κοινού, για 13η συνεχή χρονιά, την εκδήλωση με τίτλο «Ημέρες Σταδιοδρομίας».

Eνημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου - τάξεις Β΄ και Γ΄,εδώ.

Eνημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου - Α΄τάξη, εδώ.
Απουσιολόγοι - Σύμβουλοι 2022-2023, εδώ
Θα αναρτηθεί σύντομα
Φοίτηση - Απουσίες μαθητών 

Ενημερώνονται οι γονείς των μαθητών τού B΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει για τη φοίτηση και τις απουσίες των μαθητών των Γυμνασίων, σύμφωνα με την Υ.Α.10645/ΓΔ4, ΦΕΚ 120, τ.2., 23/1/2018 (κεφάλαιο Ε΄, άρθρα 23-29). Άρθρο 28