Αρσάκεια Ιωαννίνων

Το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού συνεχίζει από το 1955 μέχρι σήμερα την παράδοση των Νηπιαγωγείων που, από το 1840, είχε ιδρύσει η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία στην Αθήνα.

Η πευκόφυτη έκταση των 60 στρεμμάτων στο Παλαιό Ψυχικό, που φιλοξενεί τα Αρσάκεια Σχολεία Ψυχικού από το 1933, και το Νηπιαγωγείο από το 1955, εξακολουθεί και στις ημέρες μας να είναι ένα σημείο προνομιακό, εύκολα προσβάσιμο, εντός και εκτός πόλεως ταυτόχρονα, με φυσική ομορφιά και ησυχία.
Από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού έχει μια δυναμική, πάντα πρωτοποριακή, παρουσία στα εκπαιδευτικά δρώμενα προσπαθώντας συνεχώς να βελτιώνει την ποιότητα τής παρεχόμενης εκπαίδευσης -μέσα από τη συνεχή ανανέωση των προγραμμάτων του- και συνεχίζοντας να προσφέρει σωστή ποιοτική αγωγή και παιδεία.

Η επιτυχημένη πορεία του στο χώρο τής Παιδείας αναγνωρίζεται από τους γονείς που συνειδητά το επιλέγουν για τα παιδιά τους, προκειμένου να φοιτήσουν σε ένα σχολείο αρχών κι όχι απλώς σ’ ένα καλό νηπιαγωγείο.

 
 

Φυλλομετρήστε το έντυπο για τα Αρσάκεια Νηπιαγωγεία
exof nhp

 Δείτε παρακάτω το βίντεο για την ιστορία τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού  με τίτλο "Εικόνες τού χθες... εικόνες τού σήμερα"