Αρσάκεια Ιωαννίνων
Παρακολούθηση παράστασης - «Ντενεκεδούπολη» 

Στο πλαίσιο τού εορτασμού τής επετείου τού Πολυτεχνείου, στις 16 Νοεμβρίου 2023, τα νήπια των τμημάτων Ν.2 και Ν.5  τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού παρακολούθησαν την παράσταση με τίτλο «Ντενεκεδούπολη», βασισμένη στο ομότιτλο παραμύθι τής Ευγενίας Φακίνου.

Η Όπερα και η Μαρία Κάλλας

Με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση τής Ελληνίδας υψίφωνου Μαρίας Κάλλας, οι υπεύθυνες τής Ρυθμικής και Κινητικής Αγωγής κ. Σιμόνη Σταυροπούλου και τής Μουσικής Αγωγής κ. Μαρινάνσυ Αγγελάκη παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στην ζωή και στο έργο τής διεθνώς αναγνωρισμένης λυρικής τραγουδίστριας, με τίτλο «Η Όπερα και η Μαρία Κάλλας».

Ο "Σιγανός"... το δικό μας σκιάχτρο!

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες τής Πρωινής Απασχόλησης, με υπεύθυνη την κ. Άννα Σιδηροπούλου, παρουσίασαν, γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό, στις νηπιαγωγούς και στη Διευθύντρια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού τον "Σιγανό", το σκιάχτρο που δημιούργησαν οι ίδιοι, προκειμένου να το τοποθετήσουν στον λαχανόκηπό τους. Αφορμή ήταν το παραμύθι "Ο Σιγανός… ένα σκιάχτρο με ψυχή" τής Ελένης Μπετεινάκη.

Επίσκεψη στην Πινακοθήκη τού Δήμου Αθηναίων

Από τις 3 έως 10 Νοεμβρίου 2023 τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, επισκέφθηκαν την Πινακοθήκη τού Δήμου Αθηναίων και ξεναγήθηκαν στην έκθεση «Στη σκιά», συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό-βιωματικό πρόγραμμα με τίτλο «Η γυναικεία συμβολή στην ελληνική τέχνη τού 20ού αιώνα».

Το μικρό μποστάνι τού Νηπιαγωγείου μας!

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 τα παιδιά όλων των τμημάτων των νηπίων τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, με πολύ ενθουσιασμό επισκέφθηκαν τον λαχανόκηπο τού Νηπιαγωγείου, προκειμένου να φυτεύσουν τα δικά τους λαχανικά.

Μικροί κηπουροί εν δράσει!

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 τα παιδιά όλων των τμημάτων των προνηπίων τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού ανέλαβαν να ομορφύνουν την αυλή τού Σχολείου με διάφορα λουλούδια.
Τα παιδιά χαίρονται καθημερινά τις αυλές τού Σχολείου μας και ανακαλύπτουν σε αυτές όλους τους θησαυρούς τής φύσης! Μέσα από την επαφή τους με το φυσικό περιβάλλον μαθαίνουν να το περιποιούνται, να το αγαπούν και, πρωτίστως, να το σέβονται.

Τιμούμε την μνήμη τής Αγία Αναστασίας τής Ρωμαίας

Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 όλα τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού επισκέφθηκαν το παρεκκλήσι τής Αγίας Αναστασίας τής Ρωμαίας, προστάτιδας των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, καθώς και το κεντρικό κτήριο των Σχολείων μας.

Μια γιορτή για την Ειρήνη! 

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2022 τα προνήπια και τα νήπια μαζί με όλο το προσωπικό τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού εόρτασαν την εθνική επέτειο τής 28ης Οκτωβρίου 1940 και την Ελληνική Σημαία, στην αίθουσα Εκδηλώσεων τού Νηπιαγωγείου.

«Η Κίνηση δίνει Ζωή»

Με αφορμή την 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023, και σε συνδυασμό με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού συμμετείχαν σε αθλητικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στους υπαίθριους χώρους των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού.

Μια Τελεία... είναι μόνο η αρχή!

Tην Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 τα προνήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού παρακολούθησαν, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών τού Νηπιαγωγείου, τη διαδραστική παράσταση-εργαστήρι «Μια Τελεία... είναι μόνο η αρχή!», από τη θεατρική ομάδα "Ονειρόδραμα".