Αρσάκεια Ιωαννίνων
Στο Παιδικό Μουσείο μαθαίνω χίλια μυστικά για τρόφιμα υγιεινά!

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 το τμήμα προνηπίων Π.3 τού Αρσακείου Νηπαιαγωγείου Ψυχικού, με υπεύθυνη νηπιαγωγό την κ. Έφη Μπογάτσα, επισκέφθηκαν το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο τής Αθήνας, όπου συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας, με τίτλο «Από την αγορά στο πιάτο μου», και αφού διέκριναν τα τρόφιμα σε ομάδες, έμαθαν για την διατροφική πυραμίδα, τις ομάδες τροφών που τη συνθέτουν, πόσο συχνά πρέπει να τρώνε από την κάθε ομάδα και από πόσο.

ΧΟΠΑ Ήρωες 112 - Ο παππούς Πέτρος

Τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2010 τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον παππού Πέτρο.

"ΧΟΠΑ Ήρωες 112" - Ο παππούς Χάρης

Τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού γνώρισαν τον παππού Χάρη, τον υπερήρωα που έχει πάρα πολύ δυνατά χέρια.

"ΧΟΠΑ Ήρωες 112" – Η γιαγιά Όλγα 

Τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2010 τα νήπια είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τρίτη υπερηρωίδα τού προγράμματος, τη "γιαγιά Όλγα".

"ΧΟΠΑ Ήρωες 112" - Ο Αλέξης 

Τη Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Φεβρουαρίου οι "ΧΟΠΑ Ήρωες 11" τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον μικρό υπερήρωα Αλέξη.

Γνωριμία με τούς «ΧΟΠΑ Ήρωες 112» 

Τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού υποδέχτηκε τούς «ΧΟΠΑ Ήρωες 112», ένα πρωτοποριακό ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής τού Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία «Angels Initiative».

Αποκριάτικη εορτή την πιο γλυκιά Παρασκευή!

Την ξεχωριστή Παρασκευή τής 28ης Φεβρουαρίου 2020  όλοι οι μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, προνήπια και νήπια, έφτασαν με ανυπομονησία στο Νηπιαγωγείο ντυμένοι μασκαράδες για την αποκριάτικη εορτή τους.

Επίσκεψη στην Παιδική Βιβλιοθήκη των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού

Τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού επισκέφθηκαν, από τις 10 έως και τις 14 Φεβρουαρίου 2020, την Παιδική Βιβλιοθήκη των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, στο πλαίσιο τής εξειδικευμένης δραστηριότητας των Φιλαναγνωστικών Δράσεων.

Ο Ευτικός και το χαμένο χαμόγελο

Όπως κάθε χρόνο την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 το Θέατρο τής Κούκλας τού Τάκη Σαρρή ήταν στην ώρα του στο ραντεβού με τους μικρούς μαθητές στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού. Τα προνήπια και τα νήπια παρακολούθησαν εφέτος την παράσταση «Ο Ευτικός και το χαμένο χαμόγελο».

Καπέλα για την Αποκριά με γέλια και χαρά!

Τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού κατασκεύασαν τα πιο ευφάνταστα αποκριάτικα καπέλα.