Αρσάκεια Ιωαννίνων
Τον νέο της δίσκο «Μια νότα μού χτυπά το τζάμι» παρουσίασε η κ. Τατιάνα Ζωγράφου, δασκάλα Μουσικής στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στον Ιανό.
Ο δίσκος περιλαμβάνει 16 τραγούδια σε στίχους των Μαριάννας Αβούρη, Φίλιας Δενδρινού, Ιουλίτας Ηλιοπούλου, Βεατρίκης Κάντζολα-Σαμπατάκου, Στέλλας Μιχαηλίδου, Παυλίνας Παμπούδη, Στέλλας Τζίβα, Ελισσάβετ Τάρη, Μάκη Τσίτα, που ερμηνεύουν εκλεκτοί ερμηνευτές, όπως οι Σαβίνα Γιαννάτου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κώστας Θωμαΐδης, Βασίλης Καζούλλης, Αφροδίτη Μάνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου κ.ά. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία Αρσακείων ‒ Τοσιτσείων Σχολείων υπό τη διεύθυνση τής κ. Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σχεδόν όλοι οι στιχουργοί, ενώ για τη συνθέτρια μίλησαν η δημοσιογράφος και στιχουργός Φωτεινή Λαμπρίδη, ο συνθέτης Νίκος Πλατύραχος, ο συγγραφέας και διευθυντής τού ηλεκτρονικού περιοδικού DIASTIXO Μάκης Τσίτας, η μαέστρος τής Παιδικής Χορωδίας Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Χριστίνα Βαρσάμη-Κούκνη και ο διευθυντής τού Δεύτερου Προγράμματος Πανταζής Τσάρας.
Τραγούδια τής Ζωγράφου τραγούδησαν η Σοφία Παπάζογλου, η Δάφνη Πανουργιά και ο Βασίλης Γισδάκις. Στο τελευταίο τραγούδι με τίτλο «Ηλιοτρόπια» η συνθέτρια κάλεσε στη σκηνή την επί χρόνια συνάδελφό της Φίλια Δενδρινού και στιχουργό τού τραγουδιού και τραγουδήσαν παρέα.
Χαιρετισμό μέσω skype απηύθυνε και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το τραγούδι στο οποίο συμμετείχε ο ίδιος και από το οποίο πήρε και το όνομά της όλη η δισκογαρφική αυτή εργασία, σε στίχους τής Μαριάννας Αβούρη, «είναι ένα διαμαντάκι».
Από την αρσακειακή οικογένεια την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αναπληρώτρια Συντονίστρια Σύμβουλος κ. Σόφη Σταθοπούλου, η διευθύντρια τού Τοσιτσείου Νηπιαγωγείου Εκάλης κ. Κατερίνα Ζαγκανά, νηπιαγωγοί και πολλά παιδιά από τη χορωδία με τους γονείς τους.
Η επόμενη ζωντανή παρουσίαση τού «Μια νότα μού χτυπά το τζάμι» θα γίνει στη Στοά τού Βιβλίου στις 29 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 13.00, στο πλαίσιο τής έκθεσης παιδικού και εφηβικού βιβλίου που οργανώνει ο ΣΕΒΑ σε συνεργασία με την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία. Στην εκδήλωση θα τραγουδήσει ο Κώστας Θωμαΐδης, η Σοφία Παπάζογλου και ο τενόρος Κώστας Ζαμπούνης.