Αρσάκεια Ιωαννίνων

Το Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Ψυχικού συμμετείχε και φέτος στον διαγωνισμό τής Οικονομικής Ολυμπιάδας, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Προκειμένου το Σχολείο να προετοιμάσει καλύτερα τους μαθητές και τις μαθήτριές του για τα αιτήματα τού 21ου αιώνα καθώς και την κατανόηση των οικονομικών, των τραπεζικών και των επιχειρηματικών φαινομένων που λαμβάνουν χώρα διεθνώς, υλοποιεί κάθε χρόνο το «Πρόγραμμα Χρηματοοικονομικής-Τραπεζικής», στο πλαίσιο τού μαθήματος τής Πολιτικής Παιδείας, και ενθαρρύνει τη συμμετοχή των παιδιών στον θεσμό τής Οικονομικής Ολυμπιάδας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α΄ και Β΄ τάξεων ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και διακρίθηκαν στην Οικονομική Ολυμπιάδα.

Από τους 34 μαθητές και μαθήτριες που έλαβαν μέρος οι μαθήτριες τής Α΄ τάξης Θεανώ Μπάλιου και Μαρία Μακρυλάκη προκρίθηκαν να συμμετάσχουν στον επόμενο Περιφερειακό Γύρο.

Οι μαθητές συμμετείχαν στην «Οικονομική Ολυμπιάδα» διαδικτυακά από τα Εργαστήρια Νέων Τεχνολογιών τού Σχολείου.

Υπεύθυνες για τον συντονισμό και τη συμμετοχή των παιδιών στον Διαγωνισμό ήταν η καθηγήτρια Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών κ. Δήμητρα Χατζηαγγελάκη και η Διευθύντρια του Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού κ. Μαρίκα Δουζίνα.

Η προετοιμασία των μαθητών και μαθητριών πραγματοποιήθηκε από την κ. Δ. Χατζηαγγελάκη. Υπεύθυνος για την τεχνική υποστήριξη τής διεξαγωγής τού Διαγωνισμού ήταν ο καθηγητής Πληροφορικής,κ. Παντελής Χρήστου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις υψηλές διακρίσεις που σημείωσαν!