Αρσάκεια Τιράνων
Εορτασμός τής εθνικής επετείου τού 1821

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 με λαμπρότητα και μεγάλη υπερηφάνεια πραγματοποιήθηκε στο Αρσάκειο Τιράνων η εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο τής 25ης Μαρτίου.

Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Στις 12 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Αρσάκειο Τιράνων εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας.

Εκδήλωση προς τιμήν τού Αλβανού συγγραφέα Ισμαήλ Κανταρέ

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, με αφορμή τη συμπλήρωση τού 83ου έτους από τη γέννηση τού Αλβανού συγγραφέα Ισμαήλ Κανταρέ, διοργανώθηκε υπό την καθοδήγηση τής φιλόλογου τής αλβανικής γλώσσας κ. Β. Στολία λογοτεχνική εκδήλωση με θέμα «Η ζωή και το έργο τού Ισμαήλ Κανταρέ».

Επίσκεψη στην Έκθεση Βιβλίου

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2019 οι μαθητές των τάξεων ΙΑ΄ και ΙΒ΄ τού Αρσακείου Τιράνων επισκέφθηκαν την ετήσια Έκθεση Βιβλίου, όπου ήρθαν σε επαφή με το βιβλίο και γνώρισαν την αγάπη και το πάθος που συντροφεύουν  κάθε βιβλιόφιλο στο μαγικό σύμπαν τής ανάγνωσης.

Η εορτή των Χριστουγέννων και τής Πρωτοχρονιάς- Festa e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, με πνεύμα αγάπης και χαράς, πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, στο Αρσάκειο Τιράνων εορταστική εκδήλωση.

Οι εθνικές επέτειοι τής 28ης και 29ης Νοεμβρίου/ Festat Kombëtare të 28 dhe 29 Nëntorit

Στο πλαίσιο των εθνικών εορτών τής 28ης και 29ης Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Αρσάκειο Ελληνοαλβανικό Κολέγιο Τιράνων, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, επετειακή εκδήλωση.

Ο συγγραφέας Αιμίλιος Σολωμού στο Αρσάκειο Τιράνων - Shkrimtari Emilios Solomou në Arsakeion e Tiranës
Στο πλαίσιο τής Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικού, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 ο Κύπριος συγγραφέας Αιμίλιος Σολωμού, εκπαιδευτικός και ο ίδιος, επισκέφθηκε το Αρσάκειο Τιράνων και συνομίλησε με τους μαθητές για τη λογοτεχνική συγγραφή.

Πρώτη συνάντηση γονέων και εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2018-2019 - Takimi i parë ndërmjet prindërve dhe mësuesve për vitin shkollor 2018-2019

Με την έναρξη τής νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις γονέων και εκπαιδευτικών στο Αρσάκειο Τιράνων, κατά τις οποίες οι γονείς είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπαιδευτικούς για την πρόοδο των παιδιών τους.

«Μύρτις: Πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν»  - Myrtis - Ballë për ballë me të shkuarën
Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου οι μαθητές τού Αρσάκειου Τιράνων επισκέφθηκαν την έκθεση «Μύρτις: Πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν», που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ανοικτού Διαλόγου, στο κτήριο τού Πρωθυπουργικού Γραφείου, υπό την αιγίδα τής Ελληνικής Πρεσβείας και τής Υπηρεσίας τού OHE στην Αλβανία.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών - Dita Europiane e Gjuhëve
Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Αρσάκειο Τιράνων ο εορτασμός τής Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών.