Πανελλαδικές 2021: Σημαντικές επιτυχίες παρά τις αντιξοότητες!

Πανελλαδικές 2021: Σημαντικές επιτυχίες παρά τις αντιξοότητες!

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις τέλειωσαν, αλλά η αγωνία συνεχίζεται με την ανακοίνωση των βαθμών και την αναμονή των βάσεων. Για τον δύσκολο αγώνα που προηγήθηκε αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους τελειόφοιτους και τις τελειόφοιτες όλων των Αρσακείων Σχολείων!
Μοναδική παγκοσμίως τοιχογραφία της Οδύσσειας με «πινελιές» Αρσακείου!

Μοναδική παγκοσμίως τοιχογραφία της Οδύσσειας με «πινελιές» Αρσακείου!

Η πρώτη παρουσίαση της «Οδύσσειας» του Γιώργου Κόρδη στη Φιλοσοφική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. σε εκπροσώπους των Αρσακείων Σχολείων. Το έργο θα αποτελέσει σημαντικό εκπαιδευτικό εργαλείο για φοιτητές και μαθητές. H τοιχογραφία συνδυάζει στοιχεία αρχαιοελληνικής, βυζαντινής και δυτικής τεχνοτροπίας. Τον Νοέμβριο 2021 η έκθεση έργων του Γ. Κόρδη στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Εκάλης.
Unicef, Honda & Αρσάκειο Πατρών σε κοινό πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης!

Τεχνητή Νοημοσύνη με Unicef, Honda και JRC στο Αρσάκειο Πατρών!

Δεκαεπτά (17) μαθητές της Α΄τάξης του Αρσακείου Λυκείου Πατρών συμμετείχαν σε ερευνητικό πρόγραμμα μικρής κλίμακας (project) με θέμα: «Δικαιώματα του Παιδιού και Τεχνητή Νοημοσύνη (Δίκαιη συμπεριφορά των ρομπότ προς τον άνθρωπο - χωρίς διακρίσεις)».
Στο Αρχείο από την Εισαγγελία  οι καταγγελίες εναντίον των Αρσακείων

Στο Αρχείο από την Εισαγγελία οι καταγγελίες εναντίον των Αρσακείων

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων) Το γνωστό -προσφάτως ανακύψαν- πολύ λεπτό, ουσιαστικό και σημαντικό θέμα των καταγγελιών αποφοίτων μας, το Δ.Σ. της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων) το χειρίστηκε ευθύς αμέσως με την απαιτούμενη και αναγκαία αίσθηση ευθύνης. Το παρέπεμψε αυθημερόν στην Εισαγγελία ώστε να εξεταστεί σε βάθος και να αντιμετωπισθεί δίκαια, αντικειμενικά, ανεπίληπτα και χωρίς καμία ανάμειξη της ιδίας της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας. Παράλληλα, η Φ.Ε. εφοδίασε αμέσως και λεπτομερώς την Εισαγγελία με το σύνολο των στοιχείων που της ζητήθηκαν συμπληρωματικά, όπως επίσης και με κάθε νέο σχετικό στοιχείο.

Επιλογή θεμάτων

Όλα τα θέματα

awarded school 07
1821-2021-200-xronia
200-xronia-epeteiakes-draseis

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων ΦΕ

Ιούλιος 2021
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 26 1 2 3
week 27 4 5 6 7 8 9 10
week 28 11 12 13 14 15 16 17
week 29 18 19 20 21 22 23 24
week 30 25 26 27 28 29 30 31