Αρσάκεια Ιωαννίνων
ECO SCHOOLS NHPIAGVGEIO PSYCHIKOU 2022aEco School
psihikofinal60 χρόνια
(1955-2015)
LOGO STOXOI 2UNESCO - ASPnet Schools
sxedia logo1a

banner1821

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Θεατρική παράσταση “The Emperor’s new clothes” (Α΄ τάξη)
Στο πλαίσιο τής βιωματικής μάθησης και τής εξοικείωσης των μαθητών με την αγγλική γλώσσα αλλά και με το θέατρο, οι μαθητές τής Α΄ τάξης τού Α΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού θα παρακολουθήσουν στα Αγγλικά τη θεατρική παράσταση τής Έλλης Κατσιναβάκη και τής ομάδας Polkasdot Productions “The Emperor’s new clothes” (Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα). Η παράσταση θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, την 5η και 6η διδακτική ώρα, στη διάρκεια τού διώρου των Αγγλικών, στο θέατρο τού Σχολείου.
Η Έλλη Κατσιναβάκη και η ομάδα της Polkadot Productions παρουσιάζουν για το σχολικό έτος 2018-2019 μια θεατρική παραστάση με πολυεπίπεδη εκπαιδευτική δράση και διαδραστικό χαρακτήρα για παιδιά που μαθαίνουν Αγγλικά. Η παράσταση πλαισιώνεται από πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την προετοιμασία των μαθητών πριν από την παράσταση και για την ανάλυσή της και εμβάθυνση στα ηθικά και παιδαγωγικά μηνύματά της, αφού την παρακολουθήσουν.
Ηθοποιοί και μαθητές ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή. Παίζουν, τραγουδούν, μιλούν Αγγλικά, χορεύουν και ανακαλύπτουν με τον πιο χιουμοριστικό και σκερτσόζικο τρόπο τη συνεργασία και τη δημιουργικότητα.
Τα προσεγμένα κείμενα των παραστάσεων, η ευφάνταστη σκηνοθεσία και το άρτιο συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό για τέσσερα διαφορετικά επίπεδα αγγλικών (Α1, Α2, Β1, Β2) κάνουν την παράσταση ένα μοναδικό εκπαιδευτικό εργαλείο για την εκμάθηση τής αγγλικής γλώσσας. Tο πιο διασκεδαστικό μάθημα Αγγλικών που έγινε ποτέ.
Η παράσταση παρουσιάζει την αγαπημένη ιστορία τού Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με ήρωα έναν ανώριμο, εγωιστή και ματαιόδοξο βασιλιά, διασκευασμένη και τοποθετημένη στον σύγχρονο κόσμο τής μόδας και τής τεχνολογίας, τής πληροφορικής και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτή την απόδοση τού πασίγνωστου παραμυθιού μια πανέξυπνη φάρσα θα φέρει τον ανεύθυνο μονάρχη αντιμέτωπο με τον ανασφαλή εαυτό του και η εξουσία «ξεγυμνώνεται»! Ο αυτοκράτορας παραπατά σε μια ξεκαρδιστική πασαρέλα. Ηθοποιοί και μαθητές φωνάζουν όλοι μαζί δυνατά: «Ο βασιλιάς δεν έχει ρούχα!». Εκείνος θα πάρει τελικά το μάθημά του και θα σταθεί γερά στα πόδια του. Τότε αποκαλύπτεται η ευαίσθητη καρδιά του και μεταμορφώνεται στον πιο ικανό ηγέτη. Και τα παιδιά προσλαμβάνουν βιωματικά από την παράσταση ένα σημαντικό ηθικό δίδαγμα: Να είσαι γνήσιος, να είσαι ο εαυτός σου
Το κόστος τού εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 ευρώ και τα χρήματα πρέπει να παραδοθούν στον σύμβουλο καθηγητή τού τμήματος μέχρι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018.

Ανακοινώσεις Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού

Αναγγελίες Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού

Απρίλιος 2024
Τον προηγούμενο μήνα   Επόμενος μήνας
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 14 1 2 3 4 5 6
week 15 7 8 9 10 11 12 13
week 16 14 15 16 17 18 19 20
week 17 21 22 23 24 25 26 27
week 18 28 29 30