Αρσάκεια Ιωαννίνων

Τη Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 οι μαθητές τής Ε΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού συμμετείχαν σε εορταστική εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη συμβολή τους στην παιδεία και τα ελληνικά γράμματα.

Όλοι οι μαθητές τής Ε΄1 τάξης με θεατρικά δρώμενα παρουσίασαν την ενάρετη ζωή και το  έργο των Τριών Πατέρων τής Εκκλησίας, και ανέδειξαν τη διαχρονικότητα των σοφών λόγων τους και ιδιαιτέρως των λόγων που αφορούν στην αγάπη και τη φιλία.

Στη συνέχεια, επειδή η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί και ως γιορτή των δασκάλων και των μαθητών, είπαν το δικό τους «ευχαριστώ» στους δασκάλους τους.

Η εορταστική εκδήλωση πλαισιώθηκε από τραγούδια που ερμήνευσαν η χορωδία όλων των μαθητών τής Ε΄2 τάξης.

Την επιμέλεια τής θεατρικής παράστασης και το σενάριο ανέλαβαν οι δασκάλες κ. Χαρούλα Γεράνη (Ε΄1) και Νίκη Θεοδωρακοπούλου (Ε΄2), τη χορωδία διηύθυνε η καθηγήτρια Μουσικής κ. Ευγενία Βοτανοπούλου, τη σκηνοθεσία και τη διδασκαλία των ρόλων είχε η καθηγήτρια Θεατρικής Αγωγής κ. Μόνικα Κολοκοτρώνη, τα σκηνικά φιλοτέχνησε η καθηγήτρια Καλλιτεχνικών κ. Μυρτώ Ψυχάκη και την προβολή των εικόνων επιμελήθηκε η καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Δήμητρα Ανδριοπούλου.
Τέλος, την οργάνωση και τον συντονισμό είχε η Διευθύντρια κ. Βασιλική Ροδοπούλου.