Αρσάκεια Ιωαννίνων
Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί φίλοι, αγαπημένα μας παιδιά, το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018(10.00-14.30) το Σχολείο μας ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει, για να σας υποδεχθεί. Είστε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ ευπρόσδεκτοι!

Το Αρσάκειο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, μαζί με όλα τα υπόλοιπα Αρσάκεια Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια) σε όλη την Ελλάδα (Ψυχικό, Εκάλη, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα), για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιμένει να υποστηρίζει έμπρακτα πως «Ζωντανό Σχολείο είναι το Ανοιχτό Σχολείο»! Σας προσκαλούμε λοιπόν να μας επισκεφθείτε, να περιηγηθείτε και να ξεναγηθείτε στους χώρους μας, να ενημερωθείτε για την παιδεία που προσφέρουμε, τις δράσεις που πραγματοποιούμε και να γνωριστούμε καλύτερα.
                         programma                   3 on 3

Ελάτε να πάρετε μέρος σε ποικίλα βιωματικά και επιστημονικά εργαστήρια, σε παιχνίδια και κατασκευές, σε γευστικές προσεγγίσεις ξένων πολιτισμών με μουσικό επιδόρπιο την ανοιχτή πρόβα της χορωδίας μας. Φέτος, για πρώτη χρονιά το πολύ πετυχημένο -7ο κατά σειρά- Τουρνουά Μπάσκετ «3 on 3» ενσωματώνεται στο «Ανοιχτό Σχολείο», διευρύνοντας έτσι τα όρια και τις προοπτικές του. Οι μαθητές και οι καθηγητές του Σχολείου μας έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε και να δηλώστε συμμετοχή στον ειδικό ιστότοπο http://opendays.arsakeio.gr/programma-delose-summetokhes/arsakeio-thes-nikes/.

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, μαζί με τους φίλους σας!

Και μην ξεχνάτε: αν έχετε αρκετά μικρότερα αδέλφια ή φίλους, που ετοιμάζονται είτε για το Νηπιαγωγείο είτε για την Α΄ Δημοτικού, το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο και το Αρσάκειο Δημοτικό είναι κι αυτά ανοιχτά, εγκάρδια και γεμάτα ενδιαφέρουσες δράσεις για αυτές τις ηλικίες.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης εδώ.