Αρσάκεια Ιωαννίνων
Τελετή αποφοίτησης
Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών τής Στ΄τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού, στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων, με θέμα: «Κύκλοι και πώς ανοίγουνε και με τα σένα σμίγουνε...».
Οι τελειόφοιτοι μαθητές παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο, στο οποίο ξεδίπλωσαν τις αναμνήσεις τους από την εξάχρονη πορεία τους στο δημοτικό σχολείο.

Στο πράσινο Αρχιπέλαγος τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού γίνομαι μικρός ναυτίλος τής σχολικής μου ζωής…
Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών τής Στ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού, στο Θέατρο των Σχολείων, με θέμα «Στο πράσινο Αρχιπέλαγος τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού γίνομαι μικρός ναυτίλος τής σχολικής μου ζωής…».

Τελετή αποφοίτησης
Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών τής Στ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού, στο Θέατρο των Αρσακείων, με τίτλο «Ένα ταξίδι στην ιστορία τού Σχολείου μου μέσα από τις αναμνήσεις τού Δημοτικού». Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας για τα 180 χρόνια αρσακειακής παιδείας.

Βραδιά Ονείρου με τον Μάνο Χατζιδάκι
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών τής Στ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού, στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων, με θέμα "Βραδιά Ονείρου με τον Μάνο Χατζιδάκι".

Ταξιδεύουμε στις αναμνήσεις μας από το Δημοτικό παρέα με τον Οδυσσεβάχ
Την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών τής Στ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού.

Μέσα από τα μάτια τού μικρού πρίγκιπα ζωντανεύει όλος ο κόσμος των αναμνήσεων από το Δημοτικό
Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών τής Στ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού στο Θέατρο των Σχολείων με τίτλο «Μέσα από τα μάτια τού μικρού πρίγκιπα ζωντανεύει όλος ο κόσμος των αναμνήσεών μας από το Δημοτικό».

Eίν' η ζωή με τ' όνειρο δεμένη, έλα κι εσύ χαρά μάς περιμένει....
Γεμάτη συναισθήματα και αναμνήσεις ήταν η βραδιά τής 13ης Ιουνίου 2012, κατά την τελετή αποφοίτησης των μαθητών τής Στ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού.  Οι μαθητές παρουσίασαν στιγμές από τα έξι χρόνια τής σχολικής τους ζωής. Η αναδρομή από την Α΄  ώς την Στ΄ τάξη χάρισε συγκινητικές αλλά και χιουμοριστικές στιγμές σε όλους τούς παρευρισκομένους, ενώ οι μελοποιημένοι στίχοι τού Νίκου Γκάτσου ταίριαξαν απόλυτα με την ατμόσφαιρα.