Αρσάκεια Ιωαννίνων
Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στα Αρσάκεια Δημοτικά Ψυχικού.
Δάσκαλοι και μαθητές, συνοδοιπόροι στο ταξίδι τής γνώσης και τής μάθησης, συναντήθηκαν και πάλι στην αυλή των Αρσακείων Δημοτικών Σχολείων. Η Διευθύντρια τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού κ. Στ. Μέλλιου εκ μέρους των τριών Δημοτικών καλωσόρισε τους μαθητές τής Α΄ τάξης αλλά και τους νέους μαθητές που ήρθαν στις ενδιάμεσες τάξεις, και τους ευχήθηκε "Καλή Χρονιά". Τους διαβεβαίωσε πως το Σχολείο και οι δάσκαλοι θα βρίσκονται πάντοτε κοντά τους, για να τους στηρίζουν και τους προέτρεψε να αφοσιωθούν στα μαθήματά τους με κέφι και διάθεση, συνέπεια και συνεχή μελέτη, βάζοντας στόχους, ανακαλύπτοντας τη γνώση και αξιοποιώντας τις δεξιότητές τους.
Τον Αγιασμό, τον οποίο παρακολούθησαν και πολλοί γονείς των μαθητών, τέλεσε ο Ιεροκύρηκας τής Μητροπόλεως Αθηνών Πανοσιολογιότατος π. Χρυσόστομος Παπαθανασίου.
Εκ μέρους τής Διοίκησης τής Φ.Ε. παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας τής Φ.Ε. καθηγητής κ. Ι. Παρασκευόπουλος, ο Πρόεδρος τού Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής τού Υπ. Παιδείας κ. Σ. Γκλαβάς και η Επόπτρια των Σχολείων κ. Β. Παπαπέτρου.
Ευχόμαστε στους μαθητές μας να έχουν υγεία, δύναμη, προσδοκίες και κάθε ημέρα το Σχολείο να τους γεμίζει χαρά! Καλή Πρόοδο!