Αρσάκεια Ιωαννίνων
Oι μαθητές τής Ε΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού  Ψυχικού που διδάσκονται την αγγλική γλώσσα με την κ. Σεβδαλή συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα e -Twinning, το οποίο προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη μέσω τής χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).
Το e-Twinning ξεκίνησε το 2005 ως η κύρια δράση τού προγράμματος eLearning, ενώ τώρα αποτελεί μέρος τού προγράμματος για τη Διά Βίου Μάθηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η δράση συντονίζεται από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΚΥΥ), η οποία είναι μέρος τού European Schoolnet (EUN), ενός δικτύου 31 Υπουργείων Παιδείας τής Ευρώπης και από τις αντίστοιχες Εθνικές Υπηρεσίες Υποστήριξης (ΕΥΥ) των χωρών που συμμετέχουν στη δράση.
Στο πλαίσιο αυτού τού προγράμματος οι μαθητές εκπονούν το έργο "Europenfriends 2017" στο οποίο ανταλλάσσουν απόψεις και πολιτισμικά στοιχεία με μαθητές των συνεργαζόμενων σχολείων από την Σουηδία και την Εσθονία. Η διεύρυνση των πολιτιστικών και των γλωσσικών οριζόντων των μαθητών αποτελεί σκοπό αυτής τής συνεργασίας.