Αρσάκεια Ιωαννίνων

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών τής Στ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού  Ψυχικού με θέμα «Ο δρόμος συνεχίζεται… στην οδό Ονείρων», στο θέατρο των Σχολείων.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες υποχρέωσαν το Σχολείο την εφετινή σχολική χρονιά να αποχαιρετήσει τα παιδιά διαφορετικά, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά τής πανδημίας και χωρίς την παρουσία γονέων, αλλά με συγκίνηση όπως πάντα.

Η εορταστική εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό που απηυθύναν η διευθύντρια κ. Στυλιανή Μέλλιου, οι δασκάλες κ. Ζ. Θεοχάρη, Σ. Βασιλοπούλου, Ν. Σιώζη και ο πρόεδρος τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γ. Βεντούρης.

Στη συνέχεια οι μαθητές παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο με θέμα τις σχολικές τους αναμνήσεις, πλαισιωμένο με τραγούδια τού Μάνου Χατζιδάκι, καθώς και χορούς και χορογραφίες σε μουσική τού συνθέτη.

Στο τέλος τα παιδιά ευχαρίστησαν τους δασκάλους τους για τα σημαντικά εφόδια που αποκόμισαν από την εξάχρονη φοίτησή τους στο Δημοτικό, αλλά και τους γονείς τους για την στήριξη και την ενίσχυση που τους παρείχαν σε κάθε τους βήμα.

Κατά τη διάρκεια τής εκδήλωσης παρουσιάστηκε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εξάχρονη πορεία των παιδιών, μέρος τού ηλεκτρονικού λευκώματος το οποίο προσφέρθηκε ως αναμνηστικό στους απόφοιτους από το Σχολείο.

Στους μαθητές προσφέρθηκε ακόμη ένα αναμνηστικό λεύκωμα για να τους θυμίζει την χρονιά τής αποφοίτησης αλλά και την ημερομηνία συνάντησής τους μετά από είκοσι χρόνια... Επίσης, ως αναμνηστικά δώρα δόθηκαν ένα μπλουζάκι και ένα mouse pad, στα οποία εικονίζεται το κτήριο τού Γ΄ Δημοτικού, καθώς και μια ασημένια ταυτότητα τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού εύχεται στους αποφοίτους του καλή πρόοδο στο Γυμνάσιο!

Δείτε το βίντεο