Αρσάκεια Ιωαννίνων

Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022 οι μαθητές όλων των τάξεων τού Γ΄Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού επισκέφθηκαν το κέντρο αθλητικών δραστηριοτήτων "FAIR PLAY" για να χαρούν μια ημέρα γεμάτη αθλητισμό, στο πλαίσιο τής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Σκοπός τής επίσκεψης ήταν να απολαύσουν οι μαθητές τις ποικίλες δραστηριότητες και, παράλληλα, να συνεργαστούν στα ομαδικά παιχνίδια, να αλληλεπιδράσουν, να γυμναστούν και, κυρίως, να χαρούν τα οφέλη τού αθλητισμού.

Τα "πρασινάκια" ξεχύθηκαν στους χώρους τού αθλητικού κέντρου και γέμισαν με χαρούμενες φωνές ενθουσιασμού τα γήπεδα, το τραμπολίνο και τους τοίχους αναρρίχησης.

Χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Δοκίμασαν το θάρρος τους και την ικανότητά τους στον τοίχο αναρρίχησης. Προσπάθησαν να ανταποκριθούν σε παιχνίδια δοκιμασίας και τα κατάφεραν θαυμάσια.

Μικροί και μεγάλοι μαθητές διασκέδασαν πολύ με αυτή την ψυχαγωγική επίσκεψη και μέσα από τις παιγνιώδεις δραστηριότητες απεκόμισαν και χρήσιμα μηνύματα: "Ο αθλητισμός χαρίζει διασκέδαση και ευεξία! Η συνεργασία δίνει δύναμη στην ομάδα και τη φιλία!".

Και τού χρόνου παιδιά!