Αρσάκεια Ιωαννίνων

Πριν ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά και κλείσουν τα βιβλία, οι μαθήτριες και οι μαθητές τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες, ξέγνοιαστες και χαρούμενες στιγμές στις ψυχαγωγικές μας εκδρομές.

Έτσι, την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 επισκεφθήκαμε όλοι μαζί, μεγάλοι και μικροί, την κατασκήνωση «Ο Παράδεισος τού παιδιού». Κοντά στη φύση και τον καθαρό αέρα τα παιδιά ξεχύθηκαν με όρεξη στους χώρους τής κατασκήνωσης για παιχνίδι και αθλοπαιδιές. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χορός, αλλά και κατασκευές, ζωγραφική και σκάκι κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών!

Τη τελευταία μέρα τής σχολικής χρονιάς, στις 15 Ιουνίου 2023, οι μαθητές και οι μαθήτριες τής Α΄ και Β΄ τάξης επισκέφθηκαν τη «Γαϊδουροχώρα». Στο φιλόξενο αυτό αγρόκτημα τα παιδιά είχαν τη χαρά να δουν από κοντά τα συμπαθητικά τετράποδα, να τα χαϊδέψουν, να τα βουρτσίσουν, να τα ταΐσουν.

Ακόμη ήρθαν σε επαφή και με άλλα ζώα, όπως κουνελάκια, χήνες, κότες και γάτες.
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την επαφή με τα ζώα τού αγροκτήματος αλλά και με τη φύση.

Την ίδια ημέρα οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων επισκέφθηκαν το αθλητικό κέντρο “Planet one”. Για άλλη μια φορά το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, η τοξοβολία και τα παιχνίδια δοκιμασίας είχαν την τιμητική τους...

Με ενθουσιασμό και ικανοποίηση, με τραγούδια και χαρές φτάσαμε στις καλοκαιρινές διακοπές!

Και τού χρόνου, αγαπημένα μας παιδιά! Καλή ξεκούραση!