Αρσάκεια Ιωαννίνων
Η εικονική κοινωνική επιχείρηση beLIVE τού Α΄Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού, το οποίο είναι το «Επιχειρηματικό Σχολείο» τού Junior Achievement Europe, αναδείχτηκε ως  η καλύτερη κοινωνική επιχείρηση μετά την κατάθεση των επιχειρηματικών πλάνων στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του ΣΕΝ/Junior Achievement Greece υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και προκρίθηκε στον εθνικό τελικό του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση».

Ως εκ τούτου, ως καλύτερη κοινωνική επιχείρηση, προκρίνεται κατευθείαν στον Ευρωπαϊκό Τελικό Διαγωνισμό τού νέου προγράμματος επιχειρηματικότητας τού Junior Achievement "Social Enterprise 360" (το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή). Ο τελικός θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 9 Ιουνίου 2016. Η beLIVE θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Τελικό τού SE 360 και θα αναμετρηθεί με τις αντίστοιχες καλύτερες κοινωνικές επιχειρήσεις της Ρουμανίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Ολλανδίας, Σερβίας, Δανίας, Μάλτας και Βελγίου.

Υπεύθυνη καθηγήτρια της beLIVE είναι η κ. Αγγελική Ζήση, υπεύθυνη των προγραμμάτων του JuniorAchievement για το Α΄Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού, Υπεύθυνη επιχειρηματικότητας των Αρσακείων Σχολείων και National Trainer του JuniorAchievement. Tην κοινωνική επιχείρηση beLIVE εκπροσωπούν και διαγωνίζονται στον Ευρωπαϊκό Τελικό του SE 360 οι εξής μαθητές-μέλη της:
Αικατερίνη Σταθακάρου - Δ/ντρια Παραγωγής, Καλυψώ-Σοφία Σδράλη – Δ/ντρια Δημοσίων Σχέσεων, Δανάη Νικολοπούλου-Τσατσαρώνη-Δ/ντρια Ανθρωπίνων Πόρων και Πληροφοριακών Συστημάτων και Γρηγόριος-Γεώργιος Σταματόπουλος – Υποδ/ντής
Marketing.

Το προϊόν τής beLIVE είναι μία σύμπραξη εφαρμογής και καινοτόμου εξωτερικής συσκευής αποστολής μηνύματος κινδύνου. Μόλις αισθανθεί κάποιος κίνδυνο και φόβο, πατά το κουμπί τής ειδικής συσκευής. ΑΜΕΣΩΣ 10 άτομα τής επιλογής του λαμβάνουν στα κινητά τους  α) ένα μήνυμα SOS και β)  τις γεωγραφικές του συντεταγμένες και σπεύδουν να βοηθήσουν. Στόχος η επίλυση ενός κοινωνικού προβλήματος: τής έκθεσης  στον κίνδυνο των ευπαθών ομάδων, τυφλών, κωφαλάλων, αναπήρων αλλά και του καθενός από εμάς.