Αρσάκεια Ιωαννίνων

Το τριήμερο 14-16 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκαν, μετά από διετή αναστολή λόγω τής υγειονομικής κρίσης, οι (Δι)Αρσάκειοι Ρητορικοί Αγώνες (Α. Ρ. Α.), οι οποίοι μάλιστα διεξήχθησαν διαδικτυακά. Το ομολογουμένως ιδιαίτερο αυτό εγχείρημα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Εξαιρετικές επιτυχίες σημείωσαν και οι μαθητές τού Α΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού.

Συγκεκριμένα, με την καθοδήγηση τού φιλολόγου κ. Σπύρου Γαβαλλά, οι μαθητές Δώδος Ιωάννης, Καμπίρης Γεώργιος και Σταθακάρου Ιωάννα έλαβαν το πρώτο (1ο) βραβείο στο ομαδικό αγώνισμα των Διττών Λόγων Λυκείων.

Μάλιστα οι Σταθακάρου Ιωάννα και Καμπίρης Γεώργιος απέσπασαν και το πρώτο (1ο) και τρίτο (3ο), αντιστοίχως, βραβείο καλύτερου/-ης ομιλητή/-τριας Λυκείων. Τέλος, και στο ατομικό αγώνισμα τού Αυθόρμητου Λόγου η μαθήτρια Σταθακάρου Ιωάννα έλαβε το δεύτερο (2ο) βραβείο Λυκείων.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους διακριθέντες, αλλά και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν, με την ευχή πάντα στη ζωή τους να προοδεύουν και να κατακτούν κάθε υψηλό και ωραίο στόχο τους!