Αρσάκεια Ιωαννίνων

Οι ψυχολόγοι και οι σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών τής Φ.Ε. θα βρίσκονται στη διάθεση μαθητών, γονέων, κηδεμόνων και εκπαιδευτικών καθ’ όλη τη διάρκεια τής διαδικτυακής διεξαγωγής των μαθημάτων. Οι συναντήσεις θα λαμβάνουν χώρα μέσω προγραμματισμένων τηλεδιασκέψεων, κατά τις ώρες λειτουργίας των Σχολείων (από τις 8.10΄ έως τις 14.50΄).

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας:

Ψυχολόγοι:
Ξένια Παρασκευοπούλου: paraskevopoulou.p@e-arsakeio.gr
Γεώργιος Γεωργουλέας: georgouleas.g@e-arsakeio.gr
Μαρία Κούκνη: koukni.m@e-arsakeio.gr

Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού:
Παντελής Κατηνιώτης: katiniotis.p@e-arsakeio.gr
Κατερίνα Σουφλιά: souflia.k2@e-arsakeio.gr

Κάθε χρόνο το Β΄ Αρσάκειο ΓΕΛ Ψυχικού διοργάνωνε στα μέσα Σεπτεμβρίου ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς της Α΄ Λυκείου. Ενημερώνονται οι γονείς των μαθητών της Α΄ Λυκείου ότι φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που ζούμε όλοι μας και εν αναμονή της άρσης ή παράτασης των έκτακτων μέτρων για την Αττική (στις 5 Οκτωβρίου), προετοιμάζεται συνάντηση της Διευθύντριας και Υποδιευθύντριας με τους γονείς των μαθητών της Α΄ Λυκείου το αμέσως προσεχές διάστημα, όπου θα συζητηθούν θέματα προγράμματος σπουδών και λειτουργίας του σχολείου μας.

Για τον ακριβή τρόπο και τις λεπτομέρειες της συνάντησης αυτής θα υπάρξει ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

Από το Β΄ Αρσάκειο ΓΕΛ Ψυχικού

Ενημερώνονται οι γονείς, κηδεμόνες, συγγενείς κ.λπ. μαθητών των Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων ότι σύμφωνα με τις Οδηγίες και τα μέτρα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την επανέναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

2.6 Δεν επιτρέπονται επισκέπτες στον χώρο της τάξης ή του σχολείου.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας