Αρσάκεια Ιωαννίνων

Πράξη 3η
Σήμερα, 1η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα, συγκρότησα επιτροπή η οποία αποτελείται από τη Διευθύντρια του σχολείου Δρ Κανέλλα Παππά ως πρόεδρο, τους συνοδούς καθηγητές Χρήστο Βραχνό και Μαρία Παππά, την πρόεδρο του 15μελούς συμβουλίου Μ. Γυφτοπούλου και το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων του Β’ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού. Η αρμοδιότητα και ευθύνη της επιτροπής είναι η επιλογή ταξιδιωτικού γραφείου που θα πραγματοποιήσει την τετραήμερη εκδρομή-μετακίνηση των μαθητών-μαθητριών στα Ιωάννινα, στις 14-17 Δεκεμβρίου 2021. Δεχθήκαμε τέσσερις προσφορές από τα γραφεία Manessis, AtHolidays, Vlassopoulos Travel Services και OnlineHolidays.gr. Επιλέξαμε ομόφωνα, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, η εκδρομή να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το πρακτορείο Manessis, το οποίο ικανοποίησε στην έγγραφη προσφορά του όλες τις απαιτήσεις μας. Η τιμή καθορίστηκε στα 230€ κατ’ άτομο, στο ξενοδοχείο Epirus Palace Hotel and Spa 5*.

Η Διευθύντρια

Χρήστος Βραχνός
Μαρία Παππά
Σοφία Γιάλβαλη-Χριστάκη
Μ. Γυφτοπούλου

Οι ψυχολόγοι και οι σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών τής Φ.Ε. θα βρίσκονται στη διάθεση μαθητών, γονέων, κηδεμόνων και εκπαιδευτικών καθ’ όλη τη διάρκεια τής διαδικτυακής διεξαγωγής των μαθημάτων. Οι συναντήσεις θα λαμβάνουν χώρα μέσω προγραμματισμένων τηλεδιασκέψεων, κατά τις ώρες λειτουργίας των Σχολείων (από τις 8.10΄ έως τις 14.50΄).

Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας:

Ψυχολόγοι:
Ξένια Παρασκευοπούλου: paraskevopoulou.p@e-arsakeio.gr
Γεώργιος Γεωργουλέας: georgouleas.g@e-arsakeio.gr
Μαρία Κούκνη: koukni.m@e-arsakeio.gr

Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού:
Παντελής Κατηνιώτης: katiniotis.p@e-arsakeio.gr
Κατερίνα Σουφλιά: souflia.k2@e-arsakeio.gr

Ενημερώνονται οι γονείς, κηδεμόνες, συγγενείς κ.λπ. μαθητών των Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων ότι σύμφωνα με τις Οδηγίες και τα μέτρα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την επανέναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

2.6 Δεν επιτρέπονται επισκέπτες στον χώρο της τάξης ή του σχολείου.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας