Αρσάκεια Ιωαννίνων

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε η τελική φάση των αγώνων ποδοσφαίρου μαθητών Γυμνασίου στο πλαίσιο των Αθλητικών Συναντήσεων Ιδιωτικών Σχολείων (ΑΣΙΣ) για το διδακτικό έτος 2022-2023, στις αθλητικές εγκαταστάσεις τής Γερμανικής Σχολής στο Μαρούσι Αττικής.

Η ομάδα των Αρσακείων Γυμνασίων Ψυχικού, αποτελούμενη από μαθητές και των δύο Γυμνασίων, με την καθοδήγηση τού καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Θεόδωρου Κόκκοτα, αφού προκρίθηκε πρώτη στις φάσεις των ομίλων, έφθασε στον τελικό τής διοργάνωσης και κατέλαβε την πρώτη θέση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο!

Οι μαθητές, κατά την παρουσία τους σε όλες τις αγωνιστικές ημέρες τού προγράμματος, επέδειξαν άριστη συμπεριφορά, αθλητικό πνεύμα και ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους με μεγάλη επιτυχία.

Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν 20 ομάδες από διάφορα ιδιωτικά σχολεία, χωρισμένες σε 4 ομίλους.

Η ομάδα μας αήτητη κατάφερε, πετυχαίνοντας τα περισσότερα τέρματα στη διοργάνωση, να φθάσει στο FINAL-FOUR, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις τής Γερμανικής Σχολής Αθηνών, στις 13 και 14 Μαΐου 2023.

Εκεί, μετά από 2 συγκλονιστικά παιχνίδια, η ομάδα μας νίκησε στον ημιτελικό τα εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα (με αθλητές από την ακαδημία τής Juventus στην Ελλάδα), ενώ στον τελικό επικράτησε τής ομάδας τού Κολλεγίου Αθηνών σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Σε όλα τα μέλη τής ομάδας αξίζουν διπλά συγχαρητήρια, τόσο για την αγωνιστική τους προσπάθεια όσο και για τη συμπεριφορά και το ήθος που επέδειξαν, για τα οποία δέχθηκαν την επιβράβευση και από όλους τους αντιπάλους τους.

Στην ομάδα ποδοσφαίρου από το Α΄ Αρσάκειο Γυμνάσιο Ψυχικού συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι μαθητές: Θάνος Γιαννάκης (Γ΄α), Νίκος Γιαννάκης (Γ΄β), Βασίλης Ευθυμίου (Γ΄α), Γιώργος Καλοσπύρος (Γ΄β), Νίκος Κηρύκος (Γ΄β), Νίκος Λουκιδέλης (Γ΄β), Μάριος Παπαδημητρόπουλος (Γ΄γ), Διονύσης Μπενάρδος (Γ΄γ), Ηλίας Μαζεμένος (Β΄γ), Γιώργος Χατζημιχάλαρος (Β΄δ), Βασίλης Σκούταρης (Α΄δ).

Τους μαθητές συνόδευσαν σε όλες τις αθλητικές συναντήσεις ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Κόκκοτας και ο Συντονιστής Φυσικής Αγωγής κ. Άρης Καλλιάς.