Αρσάκεια Ιωαννίνων
Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, στις 9:30, οι μαθητές των Αρσακείων Γυμνασίων και Λυκείων Ψυχικού παρακολούθησαν τον καθιερωμένο πριν από την έναρξη των σχολικών μαθημάτων αγιασμό.
Τον αγιασμό τέλεσε ο αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Παπαθανασίου, ιεροκήρυκας τής Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ενώ συμμετείχαν ως ιεροψάλτες οι καθηγητές των Σχολείων κ. Χαρίτων Γραικός, Θεόδωρος Μεταλληνός, Κωνσταντίνος Μιχόπουλος και Παναγιώτης Ανδριόπουλος.
Παρευρέθησαν ο κ. Σωτήριος Γκλαβάς, πρόεδρος τού Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ως εκπρόσωπος τού Δ.Σ. τής Φ.Ε., η κ. Βασιλική Παπαπέτρου, Επόπτρια των Σχολείων τής Φ.Ε, η κ. Νέλλη Λάβδα, αντιδήμαρχος τού Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, οι Διευθυντές, Συντονιστές, ο κ. Ιωακείμ Καλλιβρούσης, πρόεδρος τής Συνομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, και όλοι οι καθηγητές και οι μαθητές των Σχολείων.
Μετά τον αγιασμό έλαβαν τον λόγο ο π. Χρυσόστομος, ο κ. Γκλαβάς, η κ. Λάβδα, η κ. Μ. Θεοδωρέλου, Διευθύντρια τού  Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού, και ο κ. Ιωακείμ Καλλιβρούσης, οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, υγεία, πρόοδο και δημιουργικότητα.