Αρσάκεια Ιωαννίνων
Για ακόμη μια χρονιά νέοι ξένοι επιστήμονες τής AIESEC επισκέφθηκαν το Α΄ Αρσάκειο Γυμνάσιο Ψυχικού και μίλησαν στους μαθητές για την πατρίδα τους.
Η AIESEC είναι είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος,  μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός  που διοικείται και απευθύνεται σε νέους από 18 έως 30 ετών, με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές. Σκοπός της είναι η ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων στους νέους, μέσα από διαπολιτισμικές ανταλλαγές, τον εθελοντισμό, την επιχειρηματικότητα και την πρακτική άσκηση.
Από το 2015 η AIESEC συνεργάζεται με τον ΟΗΕ με σκοπό την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης. Μέσω τού παγκοσμίου δικτύου AIESEC, με το οποίο συνεργάζονται τα Αρσάκεια Σχολεία, και τον Συντονισμό τού Αγγλικού Τμήματος, φοιτητές από την Ινδία και την Ιταλία επισκέφθηκαν, τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο τού 2018, τα Αρσάκεια Σχολεία Ψυχικού και Εκάλης και, σε συνεργασία με τις καθηγηγήτριες  Αγγλικών κ. Ευαγγελία Τρούλλου, Νίνα Τρακόσα και Μαίρη Μαρίν, μίλησαν στα παιδιά για τη χώρα τους και την εμπειρία τους.
ΟΙ μαθητές είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν τα Αγγλικά τους, παρακολουθώντας ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και συνομιλώντας με τους νέους επιστήμονες.