Αρσάκεια Ιωαννίνων

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 οι μαθητές και των τριών τάξεων τού Α΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού επισκέφθηκαν αθλητικούς χώρους στο πλαίσιο ενίσχυσης τής αθλητικής τους δραστηριότητας και τής κοινωνικής τους ανάπτυξης.

Οι μαθητές τής Α΄ τάξης επισκέφθηκαν το αθλητικό κέντρο "Planet One", στον Γέρακα, όπου ασχολήθηκαν με διάφορα αθλήματα (τα τραπέζια τού πινκ-πονκ είχαν την τιμητική τους!), έτρεξαν, έπαιξαν και γνωρίστηκαν μεταξύ τους φτιάχνοντας ομάδες, συζητώντας και απολαμβάνοντας το κολατσιό τους σε παρέες.

Οι μαθητές τής Β΄ τάξης επισκέφθηκαν το ΟΑΚΑ, όπου συμμετείχαν σε πλήθος ομαδικών και ατομικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τοξοβολία, χόκεΐ κ.ά.) και έλαβαν μέρος σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, όπως σε παιχνίδια με λέιζερ, σε παιχνίδια τύπου survivor ή σε παιχνίδια με βάση τον χορό.

Οι μαθητές τής Γ΄ τάξης επισκέφθηκαν το αθλητικό κέντρο "Αrena Club", στο Μαρούσι, όπου, με την ενθάρρυνση των καθηγητών τους και τις οδηγίες ειδικών προπονητών, αξιοποίησαν δημιουργικά τον χρόνο τους λαμβάνοντας μέρος σε ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες, όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, και σε παιχνίδια για την ενδυνάμωση τής ομάδας.
Επίσης, γνώρισαν αθλήματα όπως η τοξοβολία και το padel.

Ήταν μια μέρα γεμάτη κίνηση και θετική διάθεση!

Περάσαμε όμορφα, γελάσαμε και ξαναθυμηθήκαμε ότι το Σχολείο απλώνεται και έξω από τους τοίχους του!