Αρσάκεια Ιωαννίνων
Αμέτρητες σχολικές και καλοκαιρινές ευχές
Για τελευταία φορά την εφετινή χρονιά το απόγευμα τής Παρασκευής 15 Ιουνίου 2018 ακούστηκαν γέλια και χαρούμενες φωνές στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού.

Με την ευκαιρία τής λήξεως τού σχολικού έτους 2017-2018, τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού προετοίμασαν -με τη βοήθεια και τη στήριξη των υπευθύνων νηπιαγωγών των τμημάτων και των υπευθύνων των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων- μία θεατρική παράσταση γεμάτη λόγο, χορό και τραγούδι. 
Η συγκεκριμένη παράσταση είναι διασκευή τού ομώνυμου παραμυθιού τής Ζαφείρας Ντούλη. Πρόκειται για ένα τρυφερό παραμύθι, το οποίο αναδυκνύει τη μεγάλη σημασία που έχει το να ανήκει κάποιος σε μία ομάδα και να συνεργάζεται, αλλά –ταυτόχρονα– να διατηρεί τα μοναδικά στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητά του, χωρίς να αφομοιώνεται από τα μέλη τής ομάδας αυτής.

Ένα γιορτινό απόγευμα γεμάτο αναμνήσεις…
Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και το προσωπικό τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού υποδέχθηκε με χαρά και υπερηφάνεια γονείς και παιδιά σε ένα γιορτινό απόγευμα από το οποίο δεν έλειψαν οι ευχές, τα δώρα, αλλά και οι αγκαλιές και οι λιχουδιές.

Εορτή Λήξεως σχολικού έτους 2016-2017
Εσύ κι Εγώ ΜΑΖΙ

Με την ευκαιρία τής λήξεως τού σχολικού έτους 2016-2017, τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού προετοίμασαν -με τη βοήθεια και τη στήριξη των υπευθύνων νηπιαγωγών των τμημάτων και των υπευθύνων των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων- μία θεατρική παράσταση.  

60 ολόθερμες ευχές για τους μικρούς μαθητές
Το απόγευμα τής Τετάρτης 15 Ιουνίου 2016 οι μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού παρέα με τους γονείς τους κατέφθασαν όλο χαρά στο Σχολείο.

"Θέλω παιδί πάντα να μείνω": εορταστική εκδήλωση 2016
Με την ευκαιρία τής λήξεως τού σχολικού έτους 2015-2016, ενός σχολικού έτους επετειακού αλλά και εορταστικού για το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού, το οποίο συμπλήρωσε εφέτος 60 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο, «Θέλω παιδί πάντα να μείνω».

Καλό καλοκαιράκι - Ένα βαλιτσάκι γεμάτο αναμνήσεις
Το απόγευμα τής Παρασκευής 12 Ιουνίου 2015, το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού γέμισε με χαρούμενους μαθητές και περήφανους γονείς και δασκάλες. Μία ημέρα πριν αποχαιρετήσουν τη σχολική χρονιά τα παιδιά κατέφθασαν για μια όμορφη αποχαιρετιστήρια συνάντηση στο Νηπιαγωγείο.

Με γωνίες κι αγωνίες
Για να εορτάσουν τη λήξη τού σχολικού έτους 2014 - 2015, τα 220 προνήπια και νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού προετοίμασαν, με τη βοήθεια και τη στήριξη των υπευθύνων νηπιαγωγών των τμημάτων και των υπευθύνων των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων, τη θεατρική παράσταση "Με γωνίες κι αγωνίες".

Με γωνίες κι Αγωνίες: Εορτή λήξεως σχολικού έτους 2014-2015
Για να εορτάσουν τη λήξη τού σχολικού έτους 2014 - 2015, τα 220 προνήπια και νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού προετοίμασαν, με τη βοήθεια και τη στήριξη των υπευθύνων νηπιαγωγών των τμημάτων και των υπευθύνων των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων, τη θεατρική παράσταση "Με γωνίες κι αγωνίες". Την παρουσίασαν, σε δύο παραστάσεις, στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, την Πέμπτη 28 Μαΐου και την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

Ημέρα αποχαιρετισμού…
Το απόγευμα τής Παρασκευής 13 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε η αποφοίτηση των παιδιών τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού.