Αρσάκεια Ιωαννίνων
Καλό καλοκαίρι

Την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά με γέλια, χαμόγελα και παιχνίδια, έχοντας αψηφήσει όλες τις δυσκολίες που μπορεί να συνάντησαν τους προηγούμενους μήνες και κρατώντας μόνο τις καλές αναμνήσεις.

Αναμνήσεις, ευχές και εκπλήξεις απολαυστικές!

Το απόγευμα τής Τρίτης 18 Ιουνίου 2019 το Αρσάκειο Νηπιαγωγείου Ψυχικού άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους μαθητές προνηπίων και νηπίων μαζί με τους γονείς τους.

Η πόλη που έχασε τις λέξεις: Η παράστασή μας

Αμέτρητες σχολικές και καλοκαιρινές ευχές
Για τελευταία φορά την εφετινή χρονιά το απόγευμα τής Παρασκευής 15 Ιουνίου 2018 ακούστηκαν γέλια και χαρούμενες φωνές στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού.

Με την ευκαιρία τής λήξεως τού σχολικού έτους 2017-2018, τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού προετοίμασαν -με τη βοήθεια και τη στήριξη των υπευθύνων νηπιαγωγών των τμημάτων και των υπευθύνων των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων- μία θεατρική παράσταση γεμάτη λόγο, χορό και τραγούδι. 
Η συγκεκριμένη παράσταση είναι διασκευή τού ομώνυμου παραμυθιού τής Ζαφείρας Ντούλη. Πρόκειται για ένα τρυφερό παραμύθι, το οποίο αναδυκνύει τη μεγάλη σημασία που έχει το να ανήκει κάποιος σε μία ομάδα και να συνεργάζεται, αλλά –ταυτόχρονα– να διατηρεί τα μοναδικά στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητά του, χωρίς να αφομοιώνεται από τα μέλη τής ομάδας αυτής.

Ένα γιορτινό απόγευμα γεμάτο αναμνήσεις…
Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και το προσωπικό τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού υποδέχθηκε με χαρά και υπερηφάνεια γονείς και παιδιά σε ένα γιορτινό απόγευμα από το οποίο δεν έλειψαν οι ευχές, τα δώρα, αλλά και οι αγκαλιές και οι λιχουδιές.

Εορτή Λήξεως σχολικού έτους 2016-2017
Εσύ κι Εγώ ΜΑΖΙ

Με την ευκαιρία τής λήξεως τού σχολικού έτους 2016-2017, τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού προετοίμασαν -με τη βοήθεια και τη στήριξη των υπευθύνων νηπιαγωγών των τμημάτων και των υπευθύνων των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων- μία θεατρική παράσταση.  

60 ολόθερμες ευχές για τους μικρούς μαθητές
Το απόγευμα τής Τετάρτης 15 Ιουνίου 2016 οι μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού παρέα με τους γονείς τους κατέφθασαν όλο χαρά στο Σχολείο.

"Θέλω παιδί πάντα να μείνω": εορταστική εκδήλωση 2016
Με την ευκαιρία τής λήξεως τού σχολικού έτους 2015-2016, ενός σχολικού έτους επετειακού αλλά και εορταστικού για το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού, το οποίο συμπλήρωσε εφέτος 60 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο, «Θέλω παιδί πάντα να μείνω».

Καλό καλοκαιράκι - Ένα βαλιτσάκι γεμάτο αναμνήσεις
Το απόγευμα τής Παρασκευής 12 Ιουνίου 2015, το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού γέμισε με χαρούμενους μαθητές και περήφανους γονείς και δασκάλες. Μία ημέρα πριν αποχαιρετήσουν τη σχολική χρονιά τα παιδιά κατέφθασαν για μια όμορφη αποχαιρετιστήρια συνάντηση στο Νηπιαγωγείο.