Αρσάκεια Ιωαννίνων
Συγκινητικές στιγμές αποχαιρετισμού…

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, με ιδιαίτερη συγκίνηση, μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο Νηπιαγωγείο για να αποχαιρετιστούν και να θυμηθούν ξανά μοναδικές στιγμές που πέρασαν εκεί κατά τη διάρκεια τού σχολικού έτους! Το προσωπικό τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού υποδέχτηκε τα νήπια και τα προνήπια, ως απόφοιτους πια, για να τα αποχαιρετήσει και να ανταλλάξουν ευχές για καλό καλοκαίρι.

Αποστολή Υπερίων - Ένα βήμα ακόμα…

Ένα ταξίδι στον κόσμο τής Τέχνης

Το απόγευμα τής Πέμπτης 16 Ιουνίου 2022, στο πλαίσιο τής αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, η οποία οργανώθηκε στους εξωτερικούς χώρους τού Σχολείου με την ευκαιρία τής λήξεως τού σχολικού έτους, πραγματοποιήθηκε η έκθεση των έργων που φιλοτέχνησαν τα παιδιά στο Καλλιτεχνικό Εργαστήριο.

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση

Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και τα προνήπια και τα νήπιατού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, αλλά και όλο το προσωπικό τού Νηπιαγωγείου ήταν πλημμυρισμένοι από χαρά, αλλά και συγκίνηση! Μια τέτοια χρονιά, γεμάτη γνώσεις, φίλους, όμορφες στιγμές, παιχνίδια, γέλια αλλά και κλάματα, πολλές δράσεις και χιλιάδες ακόμα αναμνήσεις, δεν θα μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί με μια όμορφη και τρυφερή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

Καλό καλοκαίρι

Την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά με γέλια, χαμόγελα και παιχνίδια, έχοντας αψηφήσει όλες τις δυσκολίες που μπορεί να συνάντησαν τους προηγούμενους μήνες και κρατώντας μόνο τις καλές αναμνήσεις.

Αναμνήσεις, ευχές και εκπλήξεις απολαυστικές!

Το απόγευμα τής Τρίτης 18 Ιουνίου 2019 το Αρσάκειο Νηπιαγωγείου Ψυχικού άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους μαθητές προνηπίων και νηπίων μαζί με τους γονείς τους.

Η πόλη που έχασε τις λέξεις: Η παράστασή μας

Αμέτρητες σχολικές και καλοκαιρινές ευχές
Για τελευταία φορά την εφετινή χρονιά το απόγευμα τής Παρασκευής 15 Ιουνίου 2018 ακούστηκαν γέλια και χαρούμενες φωνές στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού.

Με την ευκαιρία τής λήξεως τού σχολικού έτους 2017-2018, τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού προετοίμασαν -με τη βοήθεια και τη στήριξη των υπευθύνων νηπιαγωγών των τμημάτων και των υπευθύνων των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων- μία θεατρική παράσταση γεμάτη λόγο, χορό και τραγούδι. 
Η συγκεκριμένη παράσταση είναι διασκευή τού ομώνυμου παραμυθιού τής Ζαφείρας Ντούλη. Πρόκειται για ένα τρυφερό παραμύθι, το οποίο αναδυκνύει τη μεγάλη σημασία που έχει το να ανήκει κάποιος σε μία ομάδα και να συνεργάζεται, αλλά –ταυτόχρονα– να διατηρεί τα μοναδικά στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητά του, χωρίς να αφομοιώνεται από τα μέλη τής ομάδας αυτής.

Ένα γιορτινό απόγευμα γεμάτο αναμνήσεις…
Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και το προσωπικό τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού υποδέχθηκε με χαρά και υπερηφάνεια γονείς και παιδιά σε ένα γιορτινό απόγευμα από το οποίο δεν έλειψαν οι ευχές, τα δώρα, αλλά και οι αγκαλιές και οι λιχουδιές.