Αρσάκεια Ιωαννίνων

Το απόγευμα τής Τρίτης 18 Ιουνίου 2019 το Αρσάκειο Νηπιαγωγείου Ψυχικού άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους μαθητές προνηπίων και νηπίων μαζί με τους γονείς τους.

Χαμόγελα και καλοκαιρινές ευχές πλημμύρισαν τις τάξεις και τους διαδρόμους τού Νηπιαγωγείου, αλλά και συγκινητικές συζητήσεις γεμάτες αναμνήσεις και ευγνωμοσύνη από όλους.

Τα προνήπια, έτοιμα για την επόμενη σχολική χρονιά, αλλά και τα νήπια, απόφοιτοι πια, παρέλαβαν από τις νηπιαγωγούς τους από ένα βαλιτσάκι με όλες τις δημιουργίες τους από την εφετινή χρονιά, πάνω στο οποίο υπήρχε ένα καλοκαιρινό στολίδι, κατασκευασμένο από τα ίδια τα παιδιά.
Επίσης, όλοι οι μαθητές πήραν ως αναμνηστικό δώρο μια παιδική τσάντα-σακίδιο, σε χαρούμενα χρώματα, ώστε όταν την κρατούν να θυμούνται το Νηπιαγωγείο τους...

Οι αίθουσες Πολλαπλών Δραστηριοτήτων τού Νηπιαγωγείου μεταμορφώθηκαν σε γκαλερί, όπου γονείς και μαθητές μπορούσαν να θαυμάσουν τα έργα που φιλοτέχνησαν εφέτος τα προνήπια και τα νήπια στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι τού Νηπιαγωγείου στο πλαίσιο τού πολιτιστικού προγράμματος «Θερμά, ψυχρά, ουδέτερα χρώματα. Η ένταση των χρωμάτων στην μοντέρνα ζωγραφική», αλλά και τα έργα που δημιούργησαν τα παιδιά με αφορμή τους ρόλους τους στην παράσταση για τον εορτασμό τής λήξης τού σχολικού έτους.

Ακόμη μια έκπληξη περίμενε τα παιδιά στην είσοδο τού Νηπιαγωγείου, καθώς εκεί μπορούσαν να γευτούν παγωτό σε διάφορες γεύσεις και να ανταλλάξουν ευχές για καλό καλοκαίρι!