Αρσάκεια Ιωαννίνων
Το απόγευμα τής Παρασκευής 14 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε στον χώρο τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού η έκτη προγραμματισμένη συνάντηση γονέων και νηπιαγωγών.

Στη συνάντηση αυτή τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν στο Νηπιαγωγείο μαζί με τους γονείς τους και να παραλάβουν από τις νηπιαγωγούς τους όλες τις εργασίες που εκπόνησαν στη διάρκεια τής σχολικής χρονιάς, καθώς και το αναμνηστικό φοίτησής τους στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού με τις θερμότερες ευχές όλων για καλή πρόοδο.
Το ίδιο απόγευμα, στους χώρους τού Νηπιαγωγείου εκτέθηκαν οι ομαδικές εργασίες που δημιούργησαν σε όλη τη διάρκεια τής χρονιάς τα προνήπια και τα νήπια με τη βοήθεια των υπευθύνων των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο τού πολιτιστικού προγράμματος «Τα πλαστικά στοιχεία στη ζωγραφική».
Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών τού Νηπιαγωγείου έγινε προβολή στιγμιότυπων από ποικίλες δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν τα προνήπια και τα νήπια. Τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους είχαν την ευκαιρία να ψάξουν ανάμεσα στις φωτογραφίες για να ανακαλύψουν τόσο τους εαυτούς τους όσο και τους συμμαθητές τους, αλλά και να γράψουν τις εντυπώσεις τους από το Νηπιαγωγείο ή τις ευχές τους «στον αφρό τής θάλασσας» όπου ταξιδεύει το καραβάκι τού Νηπιαγωγείου.