Αρσάκεια Ιωαννίνων
Με τη λήξη τής σχολικής χρονιάς 2009-2010 οι μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού παρουσίασαν στους γονείς τους την παράσταση «Ο Γιάννης και ο καταρράκτης τού βουνού»
Πραγματοποιήθηκαν δύο παραστάσεις στις 28 Μαΐου στις 4 Ιουνίου 2010 στο θέατρο των Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο παραμύθι που μιλά για το νερό και την ορθή διαχείρισή του. 
Ο Γιάννης και ο καταρράκτης του βουνούΜε οδηγό τη μυθοπλασία, αξιοποιώντας στοιχεία από τη λαϊκή μας παράδοση τα νήπια ταξιδεύουν στο ρέμα με τους νερόμυλους, για να συναντήσουν τη γραφική φιγούρα τού μυλωνά, θα μοιραστούν την αγωνία για νερό με τα παιχνιδιάρικα σκιάχτρα τού κάμπου και θα αναζητήσουν την καλή συμβουλή από τις κορούλες, που ξεδιπλώνουν τη σκέψη τους, όπως το κουβάρι τού μύθου.

Κι όλα αυτά για να φτάσουν τελικά στον νεραϊδόκοσμο, εκεί όπου οι νεράιδες τού νερού συμβουλεύουν τους ανθρώπους για την αξία του και χορεύουν στην υγειά του.



Το παραμύθι έγραψε και δίδαξε στους μικρούς μαθητές η κ. Φίλια Δενδρινού, η οποία είχε την ευθύνη τής σκηνοθεσίας. 
Tις χορογραφίες τής παράστασης καθώς και τη διδασκαλία τής κίνησης ανέλαβε η κ. Σιμόνη Σταυροπούλου, ενώ την ευθύνη τής μουσικής επιμέλειας είχε η κ. Τατιάνα Ζωγράφου, η οποία έγραψε και δίδαξε τα τραγούδια τής παράστασης.
Τα κοστούμια σχεδίασαν οι κ. Φίλια Δενδρινού και Σιμόνη Σταυροπούλου, ενώ στην ομάδα σκηνογραφίας εργάστηκαν οι κ. Νάνσυ Αγγελάκη, Μαρία Ευθυμίου, Αγγελική Παλαιοκαστρίτου, Μαρίνα Παπατζανάκη και Κατερίνα Φρούντζου.