Αρσάκεια Ιωαννίνων
Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 μικροί και μεγάλοι στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού ανυπομονούσαν να ξεκινήσει η χριστουγεννιάτικη εορτή με την οποία κορυφώνονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τού Νηπιαγωγείου.
Οι μαθητές και οι νηπιαγωγοί όλων των τμημάτων πέρασαν με γιορτινή διάθεση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών τού Νηπιαγωγείου, όπου τα προνήπια τού τμήματος Π.2 και τα νήπια των τμημάτων Ν.5 και Ν.6, με τη βοήθεια των νηπιαγωγών τους κ. Μαρινάνσυς Αγγελάκη, Γιώτας Παππά και Ναταλίας Ηλιάδη αντίστοιχα, είχαν προετοιμάσει γι’ αυτούς μια χαρούμενη και διασκεδαστική γιορτή.
Οι μικροί ηθοποιοί καταχειροκροτήθηκαν και υποκλίθηκαν με χαμόγελα, ενώ τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα γέλια τράβηξαν την προσοχή τού Άγιου Βασίλη.
Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών μοίρασε ευχές και παιχνίδια σε κάθε τμήμα ξεχωριστά και ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους για την ημέρα τής Πρωτοχρονιάς.
Την επόμενη ημέρα, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, τα παιδιά των τριών τμημάτων παρουσίασαν τη χριστουγεννιάτικη εορτή στους γονείς τους.