Αρσάκεια Ιωαννίνων
Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 οι μαθητές και οι νηπιαγωγοί όλων των τμημάτων τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού συναντήθηκαν και πάλι στην Αίθουσα Εκδηλώσεων τού Νηπιαγωγείου για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την εορτή για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Τα προνήπια τού τμήματος Π.2 και τα νήπια των τμημάτων Ν.4 και Ν.5, με τη βοήθεια των νηπιαγωγών τους κ. Αλεξάνδρας Λύκαρη, Ζαφείρας Ντούλη και Γιώτας Παππά αντίστοιχα, είχαν προετοιμάσει μια γιορτή γεμάτη όμορφες εικόνες, χορό και κυρίως τραγούδια και ποικίλες μουσικές μελωδίες, καθώς οι μικροί ηθοποιοί έψαχναν να βρουν ένα τραγούδι για να το αφιερώσουν στον Άγιο Βασίλη...
Η χριστουγεννιάτικη μπάντα προσπάθησε να βρει το κατάλληλο τραγούδι έχοντας τη βοήθεια λευκών χιονονιφάδων, άτακτων καλικάτζαρων, ζωηρών μαγείρων, ακόμα και τού ίδιου τού καινούργιου χρόνου αλλά και πολλών άλλων, ώσπου στο τέλος τα κατάφερε!
Ο Άγιος Βασίλης ακούγοντας όλες αυτές τις μελωδίες επισκέφθηκε κεφάτος το Νηπιαγωγείο μας, άκουσε το τραγούδι των παιδιών, μοίρασε ευχές, χάρισε δώρα σε κάθε τμήμα και ανανέωσε το ραντεβού του με τα παιδιά για την ημέρα τής Πρωτοχρονιάς.
Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, τα παιδιά των τριών τμημάτων παρουσίασαν τη χριστουγεννιάτικη εορτή στους γονείς τους.