Αρσάκεια Ιωαννίνων
Για τελευταία φορά την εφετινή χρονιά το απόγευμα τής Παρασκευής 15 Ιουνίου 2018 ακούστηκαν γέλια και χαρούμενες φωνές στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού. Το προσωπικό τού Νηπιαγωγείου υποδέχθηκε τα νήπια ως απόφοιτους πια, αλλά και τα προνήπια πανέτοιμα να φοιτήσουν τού χρόνου ως νήπια. Η συγκίνηση και το γέλιο εναλλάσσονταν και δεν έλειπαν τα υπερήφανα βλέμματα και οι ευχές.
Οι νηπιαγωγοί έδωσαν σε κάθε παιδί από ένα βαλιτσάκι με όλες τις δημιουργίες του από την εφετινή χρονιά, πάνω στο οποίο υπήρχε ένα καλοκαιρινό στολίδι, σαν μικρή τελευταία ανάμνηση των όμορφων στιγμών που έζησε στο Νηπιαγωγείο. Τα προνήπια πήραν ως αναμνηστικό δώρο ένα μπλοκ ζωγραφική και νερομπογιές για όμορφες καλοκαιρινές δημιουργίες, ενώ τα νήπια πήραν ένα μπλοκ ζωγραφικής και πολύχρωμες κηρομπογιές.
Οι αίθουσες Πολλαπλών Δραστηριοτήτων τού Νηπιαγωγείου μεταμορφώθηκαν σε γκαλερί, όπου γονείς και μαθητές μπορούσαν να θαυμάσουν τα έργα που φιλοτέχνησαν εφέτος τα προνήπια και τα νήπια στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι τού Νηπιαγωγείου στο πλαίσιο τού πολιτιστικού προγράμματος «Χρώματα έχει η ζωή μας, συναισθήματα η ψυχή μας», αλλά και τα έργα που δημιούργησαν τα παιδιά με αφορμή τους ρόλους τους στην παράσταση για τον εορτασμό τής λήξης τού σχολικού έτους.
Τέλος, παρέα με τους φίλους τους, στην αυλή τού Νηπιαγωγείου, μεγάλοι και μικροί μπορούσαν να απολαύσουν δροσερό παγωτό σε διάφορες γεύσεις και να ακούσουν αμέτρητες ευχές για «Καλό καλοκαίρι» και «Καλή σταδιοδρομία».