Αρσάκεια Ιωαννίνων

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 τα προνήπια τού τμήματος Π.3 και τα νήπια των τμημάτων Ν.1 και Ν.6 τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, με υπεύθυνες νηπιαγωγούς τις κ. Έφη Μπογάτσα, Γωγώ Πίντζου και Ναταλία Ηλιάδη, αντίστοιχα, παρουσίασαν, στην αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών τού Νηπιαγωγείου, εορτή για την Ελληνική Σημαία και την εθνική επέτειο τής 28ης Οκτωβρίου 1940.

Έχοντας ως θερμό κοινό τούς συμμαθητές τους, καθώς και όλο το προσωπικό τού Νηπιαγωγείου, οι μικροί ηθοποιοί ζωντάνεψαν ρόλους σημαντικούς μέσα από θεατρικά δρώμενα, όπως εκείνους των γενναίων στρατιωτών τού πολέμου αλλά και των θαρραλέων γυναικών τής Ελλάδας.

Τραγούδησαν, επίσης,  επετειακά τραγούδια και ανφέρθηκαν στον σημαντικό συμβολισμό τής Ελληνικής Σημαίας.
Τέλος, προέκριναν την ειρήνη ως το μεγαλύτερο αγαθό όλων των λαών.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με συγκίνηση τους μικρούς ηθοποιούς, ενώ στη συνέχεια με υπερηφάνεια τα παιδιά όλων των τμημάτων τού Νηπιαγωγείου παρήλασαν στους εξωτερικούς χώρους των Σχολείων, με τους γονείς και τους συγγενείς αλλά και τα παιδιά των Αρσακείων Δημοτικών και των Γυμνασίων Ψυχικού να χειροκροτούν με ενθουσιασμό τους μικρούς μαθητές!

Τον ρυθμό στην παρέλαση των προνηπίων και των νηπίων έδωσε η μπάντα κρουστών τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού, υπό την καθοδήγηση τής καθηγήτριας Μουσικής, κ. Βαΐας Παπαγιαννοπούλου.

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 τα παιδιά των τμημάτων Π.3, Ν.1 και Ν.6 παρουσίασαν την εορτή που είχαν ετοιμάσει στους γονείς τους.