Αρσάκεια Ιωαννίνων

Μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς έστειλαν οι μικροί μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, με τη γιορτή που διοργάνωσαν για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Τα προνήπια τού τμήματος Π.2 και τα νήπια των τμημάτων Ν.4, Ν.5 και Ν.7, με τη βοήθεια των νηπιαγωγών τους κ. Αλεξάνδρας Λύκαρη, Ζαφείρας Ντούλη, Γιώτας Παππά και Νάντιας Καλαμπόκη, αντίστοιχα, παρουσίασαν στους συμμαθητές τους, και σε όλο το προσωπικό τού Νηπιαγωγείου θεατρικά δρώμενα, και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, γεμάτα μηνύματα για έναν καλύτερο κόσμο με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων που είναι μια γιορτή αγάπης.

Ο ήρωας τής ιστορίας που αφηγήθηκαν οι μικροί "ηθοποιοί" είναι ένα ευγενικό παιδί, το οποίο προτιμά να μείνει χωρίς γάντια, κασκόλ και σκούφο μια κρύα μέρα τού Χειμώνα, προκειμένου να τα χαρίσει σε φίλους του που τα έχουν περισσότερη ανάγκη...

Τα παιδιά αναπαρέστησαν τη νύχτα τής Γέννησης τού Θεανθρώπου και έδωσαν μια γεύση από το τι συμβαίνει στο εργαστήρι τού Άγιου Βασίλη λίγο πριν την νύχτα τής Πρωτοχρονιάς!

Τα μηνύματα τής αγάπης και τής προσφοράς αλλά και πολλά άλλα εξίσου σημαντικά, όπως εκείνο τής προστασίας τού περιβάλλοντος, αντήχησαν στην αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών τού Νηπιαγωγείου μαζί με τα δυνατά χειροκροτήματα μικρών και μεγάλων, που φορώντας τα καλά τους τραγούδησαν και διασκέδασαν σε όλη τη διάρκεια τής γιορτής.