Αρσάκεια Ιωαννίνων

Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ μαθητών, γονέων και νηπιαγωγών.

Και την εφετινή χρονιά τα προνήπια και τα νήπια μαζί με τους γονείς τους πέρασαν τις πόρτες τού Νηπιαγωγείου με χαμόγελα, και όλο το προσωπικό τούς περίμενε με ανυπομονησία.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά τού κορωνοϊού, μαθητές και γονείς προσέρχονταν στο προκαθορισμένο ραντεβού τους για τη γνωριμία τους με τις νηπιαγωγούς.

Έτσι τα παιδιά είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά τις νηπιαγωγούς τους και τις τάξεις τους, ενώ οι γονείς είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να μοιραστούν τις ανησυχίες τους και να λύσουν τυχόν απορίες.

Τέλος, αποχαιρετίστηκαν με ευχές για καλή σταδιοδρομία και αισθήματα ασφάλειας και αισιοδοξίας για τη σχολική αυτή χρονιά.

Όσο δύσκολες και αν μοιάζουν οι παρούσες συνθήκες, το προσωπικό τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού είναι πάντα έτοιμο να συμπαρασταθεί στα παιδιά μας και στους γονείς τους, ώστε να διατηρηθεί η ελπίδα όλων για καλύτερες ημέρες, γεμάτες υγεία και χαρούμενες στιγμές.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!