Αρσάκεια Ιωαννίνων

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό τής Αγίας Αναστασίας τής Ρωμαίας ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη τής σχολικής χρονιάς στα Αρσάκεια Σχολεία Ψυχικού.

Στον Αγιασμό παρέστησαν ο Πρόεδρος τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, καθηγητής Γ. Μπαμπινιώτης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους παρισταμένους, ο Γενικός Γραμματέας, καθηγητής Ι. Παρασκευόπουλος, η Επόπτρια των Σχολείων τής Φ.Ε., κ. Β. Παπαπέτρου-Μουρσελά, καθώς και οι Συντονίστριες και Συντονιστές τής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Διευθύντριες των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, αλλά και αντιπροσωπίες μαθητών από το Νηπιαγωγείο έως και το Λύκειο, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2021 τελέστηκε και Αγιασμός στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού.

Οι μαθητές κάθε τμήματος υποδέχθηκαν τον πατέρα Αναστάσιο στην τάξη τους.

Προνήπια και νήπια συζήτησαν με τις νηπιαγωγούς τους τη σημασία τής τέλεσης τού Αγιασμού, αλλά και τους λόγους για τους οποίους και την εφετινή χρονιά δεν μπόρεσαν να μοιραστούν την ημέρα αυτή με όλους τους συμμαθητές τους από όλες τις τάξεις, όπως σε κάθε αρχή τής σχολικής χρονιάς.

Οι μαθητές και όλο το προσωπικό τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού προσευχήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές για υγεία και μια καλή σχολική χρονιά!