Αρσάκεια Ιωαννίνων

Η Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 ήταν μια μέρα γιορτινή! Το πρωί οι μαθητές και οι μαθήτριες τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού αποχαιρέτησαν τη σχολική ζωή ως ομάδα και το απόγευμα μαζί με τους γονείς τους κατέφτασαν στο Νηπιαγωγείο φορώντας τα καλά τους για να αποχαιρετήσουν, επίσημα πια, ως απόφοιτοι προνηπίων και νηπίων, τις συγκινημένες νηπιαγωγούς τους και όλο το προσωπικό τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού και για να ευχηθούν καλό καλοκαίρι.

Οι νηπιαγωγοί περίμεναν τα παιδιά στις αίθουσες που μοιράστηκαν τόσες αξέχαστες στιγμές και τους παρέδωσαν ένα βαλιτσάκι, στολισμένο από τα ίδια τα παιδιά, γεμάτο με τις εργασίες τής χρονιάς.

Ακόμη, με μεγάλη χαρά τούς έδωσαν το αναμνηστικό τους και τους ευχήθηκαν να έχουν μια καλή φοίτηση στην επόμενη βαθμίδα και ένα υπέροχο καλοκαίρι!

Γονείς και εκπαιδευτικοί αντάλλαξαν ευχαριστίες για την καλή και εποικοδομητική τους συνεργασία και ευχήθηκαν μια ομαλή μετάβαση στο Νηπιαγωγείο για τα προνήπιά μας και στην Α΄ Δημοτικού για τα νήπια.

Παράλληλα, γονείς και παιδιά επισκέφθηκαν την Έκθεση “5 ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ”, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων τού Νηπιαγωγείου.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν συνολικά 50 ομαδικά έργα των παιδιών, τα οποία δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια τού τρέχοντος σχολικού έτους στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι τού Νηπιαγωγείου.
Οι μικροί καλλιτέχνες ξενάγησαν τους γονείς τους υπερήφανα σε όλα τα έργα, εξηγώντας τους από ποιον καλλιτέχνη εμπνεύστηκαν κάθε έργο, αλλά και ποιες τεχνικές χρησιμοποίησαν.

Τέλος, μια δροσερή έκπληξη περίμενε μικρούς και μεγάλους στους εξωτερικούς χώρους τού Νηπιαγωγείου.
Ένας παγωτατζής με νόστιμες γεύσεις παγωτών ώστε να είναι γλυκός ο αποχαιρετισμός!
Ακολούθησαν οι ευχές για καλό καλοκαίρι και για μια ακόμη καλύτερη νέα σχολική χρονιά. 

Καλό καλοκαίρι σε όλες τις μαθήτριές μας και σε όλους τους μαθητές μας!