Αρσάκεια Ιωαννίνων

Στις 20 Δεκεμβρίου 2023, τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού παρακολούθησαν την εορτή για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, την οποία προετοίμασαν και παρουσίασαν τα προνήπια τού τμήματος Π.1 και τα νήπια των τμημάτων Ν.2 και Ν.5, με τις υπεύθυνες νηπιαγωγούς τους κ. Κωνσταντίνα Πέτσικα, Μαρίνα Παπατζανάκη και Ναταλία Ηλιάδη, αντίστοιχα.

Με ευφάνταστα δρώμενα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια οι μικροί "ηθοποιοί" απάντησαν στην ερώτηση «Τι είναι Χριστούγεννα;», καταφέρνοντας να μεταφέρουν το μήνυμα τής αγάπης, που σε όλους θυμίζει η γέννηση τού Ιησού Χριστού, αλλά και όλες τις προετοιμασίες και τις παραδόσεις που συνοδεύουν τις γιορτινές ημέρες, σε κλίμα χαράς, μέχρι την Πρωτοχρονιά.
Στην εορταστική αυτή συνάντηση τα παιδιά όλων των τμημάτων τού Νηπιαγωγείου τραγούδησαν, διασκέδασαν, χειροκρότησαν και ευχήθηκαν "καλές γιορτές", με τον Άγιο Βασίλη να έρχεται στο τέλος τής εορτής, σκορπίζοντας χαμόγελα, ενθουσιασμό και δώρα! Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, τα παιδιά των τμημάτων Π.1, Ν.2 και Ν.5 παρουσίασαν στους γονείς τους την εορτή που είχαν προετοιμάσει.

Τις εορτές τίμησαν με την παρουσία τους η Επόπτρια των Σχολείων τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας κ. Βασιλική Παπαπέτρου-Μουρσελά, η Αναπληρώτρια Συντονίστρια Σύμβουλος των Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τής Φ.Ε. κ. Σοφία Σταθοπούλου, η Συντονίστρια Θεωρητικών Μαθημάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τής Φ.Ε. κ. Αθηνά Μακροπόδη, οι πρώην διευθύντριες τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού και εταίροι τής Φ.Ε. κ. Ελένη Σδράλη και Μαρία Πανταζώνα, η πρώην υποδιευθύντρια τού Νηπιαγωγείου και εταίρος κ. Ράνια Αλεξοπούλου, καθώς και η Γενική Γραμματέας τού Συνδέσμου Αποφοίτων τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (Σ.Α.Φ.Ε.) κ. Μίκα Μπάρμπα.