Αρσάκεια Ιωαννίνων

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 ο Σύλλογος Καθηγητών και οι μαθητές τής Β΄ και τής Γ΄ τάξης τού Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού καλωσόρισαν, στο θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, τους μαθητές και τις μαθήτριες τής Α΄ τάξης.

Με πρωτοβουλία τού Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου τής προηγούμενης σχολικής χρονιάς, η τελειόφοιτος Ναταλία Θεοφανοπούλου απηύθυνε χαιρετισμό προς τους νέους μαθητές τού Σχολείου.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα τής ομιλίας της:

«Έχετε έρθει σε ένα ξεχωριστό σχολείο, στο οποίο όλοι σας στηρίζουν και θα σας στηρίζουν μέχρι την τελευταία σας στιγμή σε αυτό το όμορφο και δύσβατο ταξίδι που λέγεται Λύκειο. Αν θέλετε να κρατήσετε μια συμβουλή από σήμερα, αυτή είναι να ζήσετε αυτές τις μέρες! Μην αφήσετε αυτές τις μέρες, τις εβδομάδες, τους μήνες να περάσουν και εσείς να κάθεστε παθητικά και να τα βλέπετε να φεύγουν! Διότι δεν θα καταλάβετε πώς φτάσατε από την άβολη πρώτη μέρα της Α΄ Λυκείου στην τελευταία πρώτη μέρα του σχολείου. Και γνωρίζω ότι όλα αυτά ακούγονται κλισέ, σίγουρα σας τα έχουν ξαναπεί. Όμως σας τα λέω από την εμπειρία μου. […] Είναι απερίγραπτο συναίσθημα όταν γυρνάς πίσω και βλέπεις μια σχολική ζωή γεμάτη αναμνήσεις που θα σε συντροφεύουν σε όλη σου τη ζωή!»

Αγαπημένα μας παιδιά, καλώς ήρθατε στην αρσακειακή οικογένεια τού Κλασικού!